Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Lekent Kvikelag vant 7-0

Av Petter Jacobsen


A-laget overbeviste stort i årets første treningskamp. Et svært aggressivt og arbeidsvillig Kvikelag overkjørte Rakkestad fra første spark på ballen. Til slutt stod det 7-0 i målprotokollen!
Saken er oppdatert med bilder og video!


- Det overordnede fokuset for kampen er nok løping, sa Ørjan Christiansen på torsdag.

- Det vi ble enige før kampen gjennomførte vi veldig bra. Vi har massevis med løpsvilje i bunn og i tillegg gjør vi veldig mange gode pasningsvalg og gjennomfører en god kamp, sa assistenttrener Christer Arnesen rett etter kampslutt.

Da hadde Kvik HFKs utvalgte terrorisert Rakkestadmålet i 90 minutter. Det ene flotte angrepet etter det andre ble rullet opp og det med spill langs bakken og i lengderetningen. Spillet som ble vist på en kjølig lørdags ettermiddag på Risum kunstgress var svært imponerende til å være i januarmåned.

4-0 til pause
Lukasz Lubieniecki åpnet scoringsballet med et lekkert frispark skrudd over muren og inn nede ved stolperota etter bare fem minutters spill. Jonas Faraasen Olsen fortsatte der han slapp i fjor og økte til både 2- og 3-0 før omgangen var halvspilt. Debutantene Faton Hoti og Mattis Bjørneby sammen med Jan Arild Andersen som gjorde comeback i Kviketrøya leverte meget godt på kunstgresset. Bjørneby spilte samtlige minutter og scoret i tillegg hjemmelagets fjerde mål og det med en herlig avslutning med helen. Arnesen var fornøyd med det nyervervelsene viste i gårsdagens kamp.
- Dem har kommet veldig godt inn i gruppa og treningene til nå og kampen i dag viste at dem har noe veldig positivt å komme med.

Nytt hattrick
Faraasen Olsen scoret hele seks hattrick i fjorårets sesong. Han var ikke snauere enn at han puttet tre baller i nettmaskene på lørdag også. Den siste var en skikkelig perle fra rundt 20 meter i flott bue over keeperen og til 5-0 for Kvik Halden. Da var kun 60 minutter spilt av kampen. Mot slutten økte Lukasz Lubieniecki til 6-0 på straffespark, mens innbytter Håkon Bukholm satte punktum med 7-0 i siste spilleminutt.

Riktignok var ikke motstanden all verden i gårsdagens kamp, men likevel er det sjelden vare med kalassifre og utklassing så tidlig på forsesongen. Trenerne er likevel ikke redd for at toppformen skal komme for tidlig til Kvik Halden.
- Nei, jeg føler vi ligger bedre an i år enn i fjor, men toppformen kommer når vi kommer hjem fra treningsleiren i Tyrkia, sier Christer Arnesen.

Etter en sånn start på forsesongen er det bare å glede seg til fortsettelsen. Neste helg spiller Kvik Halden to kamper. Hjemme mot Borgar på lørdag og borte mot Askim på søndag.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Klikk på bildet for å se video!


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
rakkestadif-fotball.no


Fakta:
Kvik Halden – Rakkestad
Risum kunstgress – 31. januar 2009

Resultat:
7-0 (4-0)

Målsjanser:
13-2

Scoringer:
1-0 Lukasz Lubieniecki (5)
2-0 Jonas Faraasen Olsen (15)
3-0 Jonas Faraasen Olsen (25)
4-0 Mattis Bjørneby (30)
5-0 Jonas Faraasen Olsen (60)
6-0 Lukasz Lubieniecki (80)
7-0 Håkon Bukholm (90)

Gule kort:
To til Rakkestad

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
ca. 50

Startoppstilling (bytter i parentes):
Vegard Svendsen – Lukasz Lubieniecki, Magnus Henriksen, Arthur Faranczuk, Espen Christiansen (Martin Torp, 53. min) – Faton Hoti (Kristoffer Solvang, 53. min), Jan Arild Andersen (Jonas Heli Hansen, 60. min), Sabri Khattab – Mattis Bjørneby, Jonas Faraasen Olsen (Håkon Bukholm, 67. min) og Kristoffer Sundt.

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 01.02.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge