Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tap i Askim

Av Petter Jacobsen


På lørdag sørget værforholdene for utsettelse av A-lagets kamp mot Borgar. Kong Vinter preget også dagens oppgjør mot Askim. Uten at det er noen unnskyldning for 2-1-tapet.

I Askim hadde det kommet såpass mye snø at banens bredde ble redusert 5-6 meter på grunn av snømengder man ikke fikk fjernet. I tillegg var det et svært glatt underlag og ikke noe sted for artisteri og sambafotball. Men så var det heller ikke det som felte Kvik Halden i dagens kamp.

Utbytte uansett
Mot Rakkestad var det en enorm løpsvilje og innsats som lå i bunn. I dag var dette helt fraværende og dermed ble det et langt mer tett og jevnt oppgjør. Naturlig nok etter de siste dagers hardkjør på treningene.
- Vi ble stillestående og var ikke like flinke som Rakkestad. Det var vanskelige forhold og bevegelsene var ikke der i dag, forteller trener Ørjan Christiansen.
Han benekter likevel at laget ikke fikk utbytte av kampen.
- Utbytte fikk vi uansett. Det ble en kjempegod treningsøkt. Vi møtte et Askim-lag som trøkker bra til i duellene og det var bra for oss. I tillegg testet vi ut en del spillere i uvante posisjoner og fikk bra med svar, synes han.

Tok ledelsen to ganger
Første omgang ble en jevn batalje der Askim skapte de største sjansene. Hjemmelaget gikk også til pause med 1-0 etter scoring i det 37. minutt. Jonas Faraasen Olsen reduserte på straffe da timen var spilt, men kvarteret før slutt avgjorde Askim til 2-1. Ørjan Christiansen mente Kvik Halden ble snytt for enda en soleklar straffe i sluttminuttene, men ble ikke hørt. Samtidig mente Askim seg snytt for to scoringer på grunn av tvilsomme offsideavgjørelser.

Ingen enkel deby
Jørgen La Coure Strand og Daniel Løkkeberg debuterte for Kvik Halden på henholdsvis venstre back og høyre kant. For begge ble det en vanskelig kamp å vise seg fram i da ingen hadde dagen på Askim kunstgress.
- Det var en kollektiv svikt og bortsett fra Joachim (Langvik) i mål var det under pari på samtlige, mener Kvik HFKs trener.

Allerede i morgen møter Kvik Halden Borgar i lørdagens utsatte kamp. Den spilles på Kurland kunstgress kl. 18:00.


Les mer om kampen på:
askimfk.no


Fakta:
Askim – Kvik Halden
Askim kunstgress – 8. februar 2009

Resultat:
2-1 (1-0)

Scoringer:
1-0 Espen Wamli (37)
1-1 Jonas Faraasen Olsen (str. 64)
2-1 Maciej Paszkiewics (77)

Gule kort:
ingen

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
ca 40

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen, Arthur Faranczuk, Jørgen La Coure Strand – Sindre Kjos-Wenjum (Rasmus Bjærum, 60. min), Faton Hoti, Sabri Khattab – Daniel Løkkeberg (Kristoffer Solvang, 45. min), Jonas Faraasen Olsen og Kristoffer Sundt (Jan Arild Andersen, 60. min).

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: askimfk.no
Publisert: 08.02.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge