Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

En iskald opplevelse

Av Petter Jacobsen


Med istapper i håret og rim på lua gikk Kvikespillerne slukøret av banen på Kurland kunstgress uten scoring i treningskampen mot Borgar. Scoringene var det Borgar som sørget for. En i hver ende og dermed uavgjort 1-1.

Kvikksølvet snek seg helt ned mot -15 grader under gårsdagens treningskamp. Det var nok en og annen i Kvik HFKs tropp som drømte seg halvannen måned fram i tid, til grønne fotballbaner, solskinn og treningsleir i Tyrkia.

Sterkt mannskap
Kvik Halden stilte et sterkt mannskap mot Borgar som rykket ned fra 3. divisjon i fjor. Likevel så både Jonas Faraasen Olsen, Per Herman Puck, Thomas Sandem, Magnus Henriksen og Faton Hoti kampen fra sidelinja. Men det mange på forhånd trodde skulle bli en enkel affære ble langt vanskeligere. Borgar lå veldig kompakt i forsvar og nektet Kvik Halden å komme til målsjanser. Samtidig var hjemmelaget overraskende sterke på kontringer og Borgars kantspillere skapte problemer for de rød/hvite.

Scoring på kontring
Det var også som følge av en kontring at Borgar tok ledelsen. Kvik Halden mistet ballen på hjemmelagets sekstenmeter. En pasning i lengderetningen, en gjennombruddspasning, et vanvittig løp av Borgars Jasmin Evlic og en tåtupp var det som skulle til for å ta ledelsen. 1-0 stod seg til pause.

Andre omgang åpnet med to gigantsjanser for Borgar før de blåkledde satte ballen i eget nett etter å ha blitt sterkt presset av Jan Arild Andersen. I en kamp som varte i to ganger 40 minutter ble den siste halvtimen svært sjansefattig og ingen av lagene klarte å avgjøre kampen.

Borgar vant 4-1 mot Selbak i sin første treningskamp og laget var nær seier mot Kvik Halden også. Borgar byttet hele sju spillere i andre omgang uten å bli nevneverdig svekket. Selv om Kvik Halden hadde ballen i stort sett hele kampen var prestasjonene under pari, men dette Borgar-laget kommer til å bite godt fra seg i 4. divisjon.

Burde avgjort
Jan Arild Andersen kunne ikke forstå at Kvik Halden ikke klarte å avgjøre kampen.
- Vi gikk mye i samme rom og ødela rom for hverandre, så det ble jo kaos til tider. Men vi pressa jo og hadde ballen på demmes banehalvdel stort sett hele kampen så det er jo helt utrolig at vi ikke klarte å komme gjennom å score mål, sa han mens istappene vokste i bakhodet.
- Jeg tror jeg snart ser ut som en snømann på hodet er nå, sa han muntert før han løp i dusjen.

På grunn av en misforståelse blir det ikke noe av oppgjøret mot Mellerud på søndag. Isteden spiller Kvik Halden mot Sprint-Jeløy to helger på rad. Søndagens oppgjør spilles på Kurland kl. 14:45.

Klikk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Klikk på bildet for å se video!


Les mer om kampen på:
ilborgar.no


Fakta:
Borgar – Kvik Halden
Kurland kunstgress – 12. februar 2009

Resultat:
1-1 (1-0)

Målsjanser:
4-3

Scoringer:
1-0 Jasmin Evlic (15)
1-1 Selvmål (48)

Gule kort:
Ett gult, Borgar
Arthur Faranczuk, Kvik Halden

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
7

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen, Arthur Faranczuk, Eirik Paulsen – Jan Arild Andersen, Sindre Kjos-Wenjum, Sabri Khattab – Mattis Bjørneby (Daniel Løkkeberg, 54. min), Jørgen La Coure Strand og Kristoffer Sundt.

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 12.02.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge