Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Svak treningskamp mot FFK 2

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden slet med store avstander i lagdelene og med en elendig pasningskvalitet i gårsdagens treningskamp mot FFK 2 i Østfoldhallen. Derfor endte det bare uavgjort mot ett FFK 2-lag som kun bestod av juniorer.

- Vi har en kort periode mot slutten av første omgang og i starten av den andre som er bra, men i 80 prosent av kampen fungerer vi ikke som lag. Vi starta med 6-7 mann som til nå har hatt lite spilletid, som var veldig spillesugne og villige til å vise seg fram, men da blir ofte også viljen større enn evnen og det kan ha straffet oss i går, mener Kviketrener Ørjan Christiansen som var imponert over det Fredrikstads juniorer presterte.
- Vi møtte et lag med masse unggutter med stor spilleglede og meget gode tekniske ferdigheter.

Et greit resultat
Til tross for stor FFK-dominans i åpningsminuttene var det Kvik Halden som scoret det første målet. Daniel Løkkeberg sendte haldenserne i ledelsen med en flott scoring etter 20 minutter og laget gikk til pause med en noe heldig ledelse. I en god Kvikeperiode i starten av andre omgang dundret Faton Hoti ballen i tverrliggeren, men ballen var aldri over målstreken. Isteden ble Kvik Halden straffet av hjemmelagets kontringer og presist pasningsspill. FFK 2 utlignet fortjent til 1-1 da timen var spilt. Et greit sluttresultat i følge Christiansen.
- Helt ok med 1-1 i forhold til kampbildet. I banespillet er FFK 2 et hakk over oss, men vi har våre gode perioder og hadde Faton gitt oss 2-0 på tverrliggerskuddet kunne lufta fort ha godt ut av Fredrikstad.

I tillegg mente Kviketreneren at laget hans ble snytt for et soleklart straffespark.
- Jonas (Faraasen Olsen) ble dytta ned flere meter innenfor sekstenmeteren, men dommeren trakk det utenfor og dermed bare frispark. Til og med mannen i kiosken så at det var innenfor, mener han.
(Og for de som ikke vet det – kiosken er i gangen utenfor hallen.)

Esteban Reyes tilbake
For øvrig er Esteban Reyes tilbake i Kviks A-stall. Det var lenge usikkerhet rundt Estebans situasjon, men han fikk noen minutter mott FFK 2 og flere skal det bli i følge Christiansen.
- Vi hadde en lang og bra prat med Esteban i starten på denne uka og han er motivert og villig til å bidra for klubben. Vi ble også enige om å prøve å omskolere han til spiss.
Noe som betyr at jakten på en spiss utenfra mest sannsynlig er over.

Møter KFUM i morgen
Allerede på lørdag møter Kvik Halden KFUM i ny treningskamp og i følge Christiansen en av de viktigste før seriestart.
- I tillegg til kampen mot Flint i Tønsberg og mot Drøbak/Frogn i Tyrkia er dette den viktigste treningskampen. Vi kommer til å stille med vårt beste mannskap i forhold til hva vi har sett til nå og da håper jeg vi får et godt svar på hvor vi står, sier han.
KFUM rykket for øvrig opp til 2. divisjon i fjor.

Få med deg KFUM mot Kvik Halden på KFUM-Arena lørdag 28. februar kl. 12:00!


Les mer om kampen på:
fredrikstadfk.no


Fakta:
Fredrikstad 2 – Kvik Halden
Østfoldhallen – 26. februar 2009

Resultat:
1-1 (0-1)

Målsjanser:
3-4

Scoringer:
0-1 Daniel Løkkeberg (20)
1-1 Gustav Holmes (60)

Gule kort:
Mattis Bjørneby og Sindre Kjos-Wenjum, Kvik Halden

Røde kort:
Ingen

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Magnus Henriksen (Faton Hoti), Martin Torp, Jonas Heli Hansen, Espen Christiansen (Dardan Mehmeti) – Sindre Kjos-Wenjum, Jan Arild Andersen, Eirik Paulsen – Per Herman Puck, Jonas Faraasen Olsen (Esteban Reyes) og Daniel Løkkeberg (Mattis Bjørneby).

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 27.02.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge