Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Seier uten å imponere

Av Petter Jacobsen


Den enorme innsatsviljen og intensiteten som Kvik Halden har vist i flere av årets treningskamper var fraværende mot Selbak. Tunge bein og et ufyselig spillevær til tross, Kvik Halden vant til slutt komfortabelt 3-1.

Første omgang var svært sjansefattig og en kjedelig affære å følge fra tribuneplass. Tempoet var lavt og Selbak hang godt med på notene.
- Det er som jeg poengterte mange ganger i fjor. De første 15-20 minuttene henger de fleste lag med oss. Da er dem godt organiserte og det blir litt lite rom. Men så pleier det å dreie seg litt over og åpne seg etter hvert, forklarte Ørjan Christiansen.

Tvilsom straffe
Men det måtte en gavepakke fra dommeren til for å åpne scoringskontoen. 16 minutter var spilt da Faton Hoti falt innenfor sekstenmeteren, men på videobildene ser det ut som Selbakspilleren var først på ballen. Dommeren dømte straffe og Jonas Faraasen Olsen satte inn 1-0.

Etter 22 minutter var gjestene nær ved å sette ballen i egne nettmasker, mens Kvik Haldens første egenproduserte målsjanse kom etter 32 minutter da Dardan Mehmeti fistet et frispark fra Lukasz Lubieniecki i mål til 2-0.

Bedring siste 20
Andre omgang startet katastrofalt for haldenserne og bør være en tankevekker. Selbak reduserte til 2-1 etter bare fire minutter og i det påfølgende kvarteret var det de grønnkledde gjestene som skapte målsjansene. I en dårlig periode for hjemmelaget stod Joachim Langvik mesterlig i veien for Selbaks forsøk.

Midtveis i andre omgang entret Rasmus Bjærum og Håkon Bukholm og da ble det fart i sakene. Bukholms første ballberøring var et prakteksempel på ”Ronaldoklakken”, en finte som er en del av ungdomsavdelingens teknikkstige. Den åpnet hele Selbakforsvaret og det ble en god mulighet ut av det. Men det var Rasmus Bjærum som skulle punktere kampen. Med et flott skudd i tverrligger og inn fastsatte han sluttresultatet til 3-1.

Kviketreneren var godt fornøyd med ungguttenes innhopp.
- Vi ser hvor viktig det er med gode relasjoner. Rasmus og Håkon har spilt sammen lenge. Det var veldige gode innhopp og dem skapte mye på sida si, sa Christiansen som også ville trekke fra Sindre Kjos-Wenjum.
- Jeg syns det er positivt at Sindre har kommet tilbake i normal standard. Sjøl om han, som alle andre, fortsatt har litt å gå på så var det en positiv kamp av han.

Ok kamp
Kampen sett under ett var derimot varierende.
- Jeg syns vi var rustne i første omgang. Det var mye dårlige pasningsvalg, vi mistet mye ball sentralt og fikk unødvendige kontra mot oss, men det bedra seg utover og spesielt siste 20 av andre omgangen var veldig bra.
- En ok kamp, men ikke noe mer enn det, konkluderte Ørjan Christiansen.

Allerede på tirsdag skal Kvik Halden spille ny treningskamp. Da kommer Sarpsborg 08 2 til Risum kunstgress og kampstart er kl. 18:00.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Klikk på bildet for å se video!


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Kvik Halden – Selbak
Risum kunstgress – 7. mars 2009

Resultat:
3-1 (2-0)

Målsjanser:
5-4

Scoringer:
1-0 Jonas Faraasen Olsen (str. 16)
2-0 Dardan Mehmeti (32)
2-1 (49)
3-1 Rasmus Bjærum (76)

Gule kort:
Jonas Faraasen Olsen og Dardan Mehmeti, Kvik Halden
To til Selbak

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
30

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Lukasz Lubieniecki (Espen Christiansen, 67. min), Dardan Mehmeti, Arthur Faranczuk (Jonas Heli Hansen, 55. min), Eirik Paulsen – Faton Hoti (Jan Arild Andersen, 45. min), Sindre Kjos-Wenjum, Sabri Khattab (Rasmus Bjærum, 67. min) – Kristoffer Sundt (Håkon Bukholm, 67. min), Jonas Faraasen Olsen (Kristoffer Solvang, 45. min) og Jørgen La Coure Strand (Mattis Bjørneby, 55. min)

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 07.03.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge