Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Målløst mot Sarpsborg 08 2

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden var nærmest scoring i dagens treningskamp mot b-laget til Sarpsborg 08, men ingen av lagene maktet å finne veien til nettmaskene. Forsvarsmessig var det likevel mye å glede seg over.

Dardan Mehmeti har fått mye spilletid i midtforsvaret siden han kom til klubben. Han har vist seg fram med solid spill og tatt sjefsrollen i forsvaret. Til nå har hans makker vært Arthur Faranczuk, men i og med at polakken må stå over første seriekamp på grunn av rødt kort, fikk Jonas Heli Hansen ny tillit ved Mehmetis side. Heli Hansen tok utfordringen på strak arm og imponerte. De to unge midtstopperne utfylte hverandre på en god måte og nektet Sarpsborg 08 tilgang til Kvik HFKs sekstenmeter. Faktisk hadde ikke gjestene en eneste avslutning på mål innenfor sekstenmeteren!

Få sjanser
Det lille sarpingene skapte i angrep var stort sett langskudd fra 16 meter og ut og da var det ofte enkelt for Vegard Svendsen å plukke ned ballene. Også Kvik Halden hadde sine mer eller mindre dårlige forsøk på langskudd. For Sarpsborg 08 vartet i likhet med Kvik Halden opp med solid forsvarsspill. Det glapp likevel et par ganger og Mattis Bjørneby fikk blant annet to muligheter på blankt hold i andre omgang.

Men det ble de to forsvarsrekkene som kunne gå mest fornøyde av banen da begge lag holdt nullen. Assistenttrener Christer Arnesen var godt fornøyd med å få skikkelig motstand.
- Det var en god kamp for oss å gjennomføre. Vi møtte et ungt Sarspborglag med mye løpsvilje og fin struktur i laget så vi fikk virkelig bryna oss litt. Jeg syns vi er ok i banespillet, men vi snubla litt den siste tredjedelen, mente han.

Stammen nesten klar
Ørjan Christiansen sa for en tid tilbake at til kampen mot Flint lørdag 14. mars skal stammen i laget være klar. Arnesen forteller at man nesten er i mål.
- Det har vært mange spillere som har vært gode fram til nå, og vi nærmer oss en stamme i laget. Men det er fortsatt noen plasser ledig og åpent for flere å spille seg inn i startelleveren til første seriekamp.

Neste kamp for Kvik Halden er altså borte mot Flint førstkommende lørdag.

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri KvikKlikk på bildet for å se video!


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Kvik Halden – Sarpsborg 08 2
Risum kunstgress – 10. mars 2009

Resultat:
0-0 (0-0)

Målsjanser:
5-2

Scoringer:
Ingen

Gule kort:
Dardan Mehmeti, Kvik Halden

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
50

Startoppstilling (bytter i parentes):
Vegard Svendsen – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen (Lars Petter Brevig, 86. min), Dardan Mehmeti, Eirik Paulsen – Faton Hoti (Arthur Faranczuk, 41. min), Sabri Khattab, Mattis Bjørneby (Martin Torp, 76. min) – Kristoffer Solvang (Jørgen La Coure Strand, 53. min), Jonas Faraasen Olsen og Kristoffer Sundt.

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 10.03.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge