Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Avlyst!

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden har blitt hardt rammet av sykdom og dessverre er det så voldsomt at kampen borte mot Flint i dag må avlyses!

For lista er lang... Sabri Khattab, Kristoffer Sundt, Jonas Heli Hansen, Espen Christiansen, Mattis Bjørneby, Faton Hoti, Rasmus Bjærum og Joachim Langvik har alle blitt syke.

I tillegg er Håkon Bukholm utilgjengelig på grunn av militærtjeneste, Magnus Henriksen er fortsatt skada, det samme er Per Herman Puck og Martin Torp. Esteban Reyes er nesten friskmeldt og planen var at han skulle spille maks et kvarter i dag, mens Daniel Løkkeberg, som er prøvespiller for Kvik Halden, også har pådratt seg en skade.

Ørjan Christiansen forteller at tre spillere måtte gå av treningen i går på grunn av feber og vond hals. I tillegg har telefonene med forfall strømmet på til Kviketreneren på mårrakvisten.
- Det er forferdelig kjedelig for dette var en verdifull kamp for oss! Dette var en kamp vi virkelig hadde sett fram til og det er et kjempeskår i oppkjøringa å ikke få spilt kampen. Forferdelig skuffende, men sikkert minst like skuffende for Flint, beklaget Christiansen.

Med kun sju spillere pluss keeper tilgjengelig ble det liten vits å reise til Tønsberg.
- Sykdom og vær har jeg vanskelig for å rå over. Det får jeg ikke gjort noe med. Jeg er ikke Snåsamannen heller, sier Ørjan Christiansen mens han prøver holde humøret oppe.

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 14.03.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge