Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

- En knakane bra kamp!

Av Petter Jacobsen


Ørjan Christiansen var en svært glad mann etter at FFK 2 ble nedsablet med hele 6-1 på Begby kunstgress mandag kveld. Han fikk alle de svarene han ønsket seg tre uker før seriestart.

- I den første timen var vi svært gode. Vi produserte masse bra fotball og hadde full kontroll defensivt, mens FFK 2 ikke hadde stort å stille oppe med, sa en smilende Kviketrener.

Godt FFK-lag
For bare fire uker siden spilte Kvik Halden og FFK 2 uavgjort i Østfoldhallen. Da var A-stallen til Fredrikstad på treningsleir i Portugal, mens Kvik Halden møtte et rent juniorlag. Mandag kveld startet både Martin Elvestad, nyervervelsen Lala, Michael Trulsen og Andreas Tegström kampen for FFK 2. Alle svært A-lagsaktuelle spillere. Sistnevnte scoret 2-0-målet som innbytter i søndagens Tippeligakamp mot Strømsgodset. Dette FFK-laget var med andre ord høyst sannsynlig ikke ulikt det som kommer til å stille i de fleste 2. divisjonskampene denne sesongen. Men kanskje ikke etter ydmykelsen mot Kvik Halden.

-Vanskelig å trekke fram enkeltspillere
For haldenserne var best i alt på Begby kunstgress. Midtbanetrioen bestående av Sabri Khattab, Jan Arild Andersen og Faton Hoti løpte motstanderne i senk og forsvarsfireren var bunnsolid. På topp var Jørgen La Coure Strand piggere enn noen gang, mens Jonas Faraasen Olsen fortsetter å score mål så lenge han får sjansen.
- Det er vanskelig å trekke fram enkeltspillere for i dag er det veldig mange som står fram. I tillegg er bredden bra og til tross for at vi bytter inn alle på benken svekker ikke det laget. Det gjør noe med rytmen i kampen, men det svekker oss ikke, påpeker Christiansen og sikter til den siste halvtimen der strukturen i Kvikemannskapet ikke var like godt.

Tidlig punktering
Jonas Faraasen Olsen scoret de to første målene i kampen før Sabri Khattab la på til 3-0 etter 35 minutter. Ti minutter ut i andre omgang punkterte Arthur Faranczuk kampen med 4-0. Erik Nergård reduserte til 4-1 da timen var spilt i det som nettstedet fredrikstadfk.no betegner som et av få lyspunkt for FFK i denne kampen. Mattis Bjørneby økte til 5-1 etter 73 minutter før Lukasz Lubieniecki satte punktum på straffespark til 6-1.
- Vi hadde en utrolig løpsvilje som vi har i våre beste stunder. Det var godt å se at vi igjen kunne vise samme takter som vi gjorde i den første treningskampen mot Rakkestad. Konklusjonen må bli at dette var veldig betryggende og var en svært bra match. I tillegg var det en pekepinn på hvilket nivå løpsviljen og engasjementet må ligge på, mente Ørjan Christiansen som nå får en utfordring i å få laget til å prestere like bra mot antatt enklere motstand mot Grebbestad neste helg.
- Det er klart at vi var nok litt ekstra tente i dag og spillere som Faton Hoti og Dardan Mehmeti (eks FFK) var veldig fornøyde etter kampen. Nå må vi være så profesjonelle at vi klarer å gjøre jobben 100 prosent helhjerta uansett hvilken motstander vi møter.

Neste treningsmotstander er altså Grebbestad kommende lørdag før avreise til Tyrkia på søndag.

Klikk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik

Les mer om kampen på:
ha-halden.no
fredrikstadfk.no

Fakta:
Fredrikstad 2 – Kvik Halden
Begby kunstgress – 23. mars 2009

Resultat:
1-6 (0-3)

Målsjansen:
2-13

Scoringer:
0-1 Jonas Faraasen Olsen (20)
0-2 Jonas Faraasen Olsen (30)
0-3 Sabri Khattab (35)
0-4 Arthur Farancuk (55)
1-4 Erik Nergård (60)
1-5 Mattis Bjørneby (73)
1-6 Lukasz Lubieniecki (str. 80)

Gule kort:
Arthur Faranczuk og Jørgen La Coure Strand, Kvik Halden

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
75

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Arthur Faranczuk, Dardan Mehmeti (Jonas Heli Hansen, 75. min), Eirik Paulsen – Sabri Khattab, Jan Arild Andersen (Sindre Kjos-Wenjum, 55. min), Faton Hoti – Kristoffer Sundt (Mattis Bjørneby, 70. min), Jonas Faraasen Olsen (Kristoffer Solvang, 55. min) og Jørgen La Coure Strand (Espen Christiansen, 80. min).

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Esteban Reyes
Publisert: 24.03.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge