Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Marginalt tap mot Fyllingen

Av Petter Jacobsen


Kvik Haldens trener Ørjan Christiansen var fornøyd med laget tross 0-2-tap mot Fyllingen i ettermiddag. Målene kom etter en keepertabbe og på et tvilsomt straffespark.

- Dette var nok det beste laget vi har møtt tatt både dette året hittil og fjorårets sesong i betraktning. Fyllingen hadde en direkte spillestil og flere spillere med svært gode ferdigheter og erfaring fra høyere nivå. Alt i alt er jeg fornøyd med gjennomføringen mot et veldig bra lag, forteller Kvik-treneren på telefon fra Tyrkia.

Fyllingen har ambisjoner om opprykk til Adeccoligaen denne sesongen og har som målsetning å bli blant de tre beste i 2. divisjon. Bergenserne stilte et sterkt mannskap mot Kvik Halden og var selv fornøyde med 2-0-seieren.

Uforutsette bytter
Men Ørjan Christiansen og spillerne var skjønt enige om at Kvik Halden kunne prestert mye bedre. Først og fremst ble kampen noe punktert på grunn av at Kvik Halden måtte gjøre hele seks bytter som i utgangspunktet ikke var planlagt. Blant annet måtte Sabri Khattab forlate banen etter bare 20 minutter med smerter i magen, mens både Rasmus Bjærum og Lukasz Lubieniecki spilte med voldsom migrene. I tillegg måtte både Jonas Faraasen Olsen, Mattis Bjørneby og Jonas Heli Hansen forlate banen med småskavanker. Uten at det bekymrer Kvik-treneren ti dager før NM-kvalkampen mot Rommen.
- Nei, dette var bare smårusk som snart går over. Vi har også bedt spillerne om ikke å ta noen sjanser i og med at vi akkurat har gått over til å trene på gress og med kort tid igjen til seriestart. Men når vi først må gjøre så mange bytter er jeg fornøyd med at de som kommer inn gjør veldig gode innhopp.

Gode defensivt
Christiansen kunne konstatere at Kvik Halden sliter på topp mot bedre motstand og Faraasen Olsen ofte blir veldig alene mot sterke midtstoppere. Men forsvarsmessig var det lite å klage over til tross for to baklengsmål.
- Defensivt er det veldig mye positivt, særlig i første omgang der Fyllingen bare skaper en og en halv målsjanse. Når vi ikke fungerer offensivt blir Jonas veldig alene. Vi er veldig fornøyd med de angrepsspillerne vi har, men vi mangler tilleggalternativer og andre typer som kan utfylle Jonas på topp, innrømmer han.

Små marginer
Defensiv trygghet og offensive svakheter skulle kanskje tilsi et 0-0-resultat, men mot såpass god motstand som mot Fyllingen er det ofte marginene som avgjør. Den første scoringen må nok Thomas Sandem ta på sin kappe etter en feilberegning midtveis i første omgang. Etter 65 minutter doblet bergenserne ledelsen på straffespark etter at ballen spratt opp i hånda på Faton Hoti. Et tvilsomt straffespark i følge Ørjan Christiansen. Generalprøven endte med 2-0-seier til Fyllingen og Kvik Haldens trenerteam fikk mange viktige svar før seriestart. Et av mange viktige svar var at Jan Arild Andersen er i toppform og var Kvik HFKs absolutt bestemann i dag!

Avslutter med stil
Treningsleiren i Tyrkia er snart over og A-stallen vender snuta hjemover til påskeferie i Norge. Men først blir det tid til litt kos og sosiale aktiviteter.
- I kveld får spillerne fri. Det er blant annet gallakveld på hotellet med middag og pent antrekk. I mårra tidlig blir det en lett treningsøkt før troppen får fri resten av dagen. Søndag reiser vi hjem, avslutter Ørjan Christiansen som forsikrer om at både han og spillerne kommer hjem nokså gyllende og solbrune.

Klikk her for bilder fra treningleiren

Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Kvik Halden – Fyllingen
Side, Tyrkia – 3. april 2009

Resultat:
0-2 (0-1)

Scoringer:
Fyllingen (25)
Fyllingen (str. 65)

Gule kort:
Jan Arild Andersen, Magnus Henriksen og Faton Hoti, Kvik Halden

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
10

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki (Espen Christiansen) Dardan Mehmeti, Arthur Faranczuk, Jonas Heli Hansen (Magnus Henriksen, 30. min) – Sabri Khattab (Rasmus Bjærum, 20. min) (Sindre Kjos-Wenjum), Jan Arild Andersen, Faton Hoti – Mattis Bjørneby (Per Herman Puck, 55. min), Jonas Faraasen Olsen (Kristoffer Solvang, 60. min) og Jørgen La Coure Strand.

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget


Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Sabri Khattab
Publisert: 03.04.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge