Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Oppskriftsmessig cupavansement

Av Petter Jacobsen


Det var ikke særlig til påskestemning å skimte da Kvik Halden møtte Rommen i Oslo 2. påskedag. Et ufyselig vær og kommelige kår satte sitt preg på kampen der haldenserne vant enkelt 7-1 og tok seg videre til 2. kvalifiseringsrunde til NM.

For til tross for festsifrene hadde Ørjan Christiansen flere ting å sette fingeren på fire dager før seriestart.
- Dårlig rytme, er på etterskudd og offensivt stemmer verken bevegelser eller valg, var hans beinharde dom av den første halvtimen.
Men mot slutten av omgangen var det bedring i de grønnkledde haldenserne. Og da dommeren blåste av den første omgangen var kampen allerede avgjort med 0-6 i favør Kvik Halden. Da skulle man tro at det burde være fint lite å klage over. Men sannheten var at Rommen var sørgelig svake og Kvik Halden var dødelig effektive.
- At vi leder 6-0 til pause skyldes i stor grad gode enkeltmannsprestasjoner og ikke minst at vi er gode i boksen. Spesielt på dødball, mener Kvik-treneren.

Klarte ikke å heve i andre omgang
Med en såpass solid ledelse ved pause er det vanskelig å holde intensiteten oppe i nye 45 minutter. Kvik Halden skapte nok sjanser til at resultattavla kunne vist tosifra, men isteden endte andreomgangen 1-1.
- I pausa ble vi enige om å nullstille og forbedre den spillemessige prestasjonen fra de første 45. Andreomgangen ble allikevel som fryktet, en transportetappe der vi ikke er på høyde eller får frem det vi ønsker. At andre omgang ender 1-1 sier det meste, mot et lag der forskjellen var stor rent nivåmessig.

Jubler over cupavansement
Kampen endte til slutt 1-7 og det mest positive var kanskje at Jonas Faraasen Olsen har funnet scoringsformen før seriestart med hele fire scoringer. Også den nybakte kapteinen i midtforsvaret, Dardan Mehmeti, fant veien til nettmaskene to ganger. Men dagens flotteste scoring var det Sindre Kjos-Wenjum som stod for. Fra 23 meter lå ballen klistret oppe i vinkelen. Christiansen velger å se på det positive fra kampen. At laget først og fremst tok seg videre til 2. kvalifiseringsrunde med glans.
- Vi er effektive i første omgang, og endelig fikk vi se gode server fra dødball og da kommer også målene. Jeg må også trekke fram perla til Kjos. Et flott angrep som ble avsluttet med et drømmetreff. Moro for Sindre, synd den ikke ble foreviget, avslutter Kvik-treneren med et smil.

2. kvalifiseringsrunde spilles normalt i slutten av april eller i starten av mai.

Nå er alt fokus rettet mot første seriekamp. Den spilles på Halden stadion fredag 17. april kl. 19:00!

Trykk her for å se bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no


Fakta:
Rommen – Kvik Halden
Vestli kunstgress – 13. april 2009

Resultat:
1-7 (0-6)

Gule kort:
Ingen

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
20

Startoppstilling (bytter i parentes):
Vegard Svendsen – Lukasz Lubieniecki, Dardan Mehmeti, Jonas Heli Hansen, Magnus Henriksen (Martin Torp, 66. min) – Faton Hoti (Rasmus Bjærum, 77. min), Sindre Kjos-Wenjum, Sabri Khattab – Mattis Bjørneby (Per Herman Puck, 45. min), Jonas Faraasen Olsen og Jørgen La Coure Strand.

Kampoppsett

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget


Foto: Esteban Reyes
Publisert: 14.04.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge