Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tabbet bort poengene

Av Petter Jacobsen


To gigantiske forsvarstabber og ekstrem sjansesløsing i angrep var hovedgrunnene til at Kvik Halden gikk på sitt første tap for sesongen i hjemmemøtet med Moss 2 i den 3. serierunden.

Men det var ikke bare personlige feil som ødela for Kvik Halden denne kvelden. Moss 2 var flinke til å stresse hjemmelaget i oppspillsfasen og mossingene jobbet rett og slett rytmen ut av Kvik-laget. Samtidig var Moss giftige på kontringer og det er nok ingen tilfeldighet at dette laget står med full pott etter fire kamper.

Som i Kvik Haldens to foregående kamper var det noe som ikke helt stemte fra starten av. Aggressiviteten og vinnerviljen var ikke til stede og det gav utslag i feilpasninger og usikkerhet i laget. Spesielt i de bakre rekker vokste usikkerheten seg. Moss 2 fikk overraskende enkelt spille seg til farlige målsjanser.

Uheldige baklengsmål
Begge lag hadde sine farligheter de første 45 minuttene, men i hver ende av banen stod det to meget solide keepere. Det så ut til at lagene skulle gå til pause på 0-0, men så slo Jonas Heli Hansen en håpløs pasning. Ballen ble snappet opp av en hurtig mossespiss. I hundre fra høyre kom Eirik Paulsen som så ut til å kunne avverge situasjonen, men isteden snublet han ballen ulykksalig i egne nettmasker. Dermed 0-1 til pause.

Men ulykken stoppet ikke der. Etter ni minutter av andre omgang hadde Jonas Faraasen Olsen en gigantsjanse for Kvik Halden. Men bare minuttet senere kom en ny gavepakke fra Kvik HFKs forsvar og Moss kunne enkelt øke til 0-2.

Kastet alle i angrep
Dermed var utgangspunktet langt verre for hjemmelaget. Trenerteamet kastet innpå Mattis Bjørneby, en småskadet Jørgen La Coure Strand, sendte Dardan Mehmeti i angrep og Thomas Sandem opp på to hjørnespark i sluttminuttene. Kvik Halden skapte et visst trykk på Moss i sluttminuttene, ikke noe voldsomt trykk, men tilstrekkelig for at gjestenes ledelse kunne vært snudd. Men reduseringen kom så altfor sent. Akkurat i det kampuret bikket 90 minutter satte Bjørneby inn 1-2. Fire tilleggsminutter holdt ikke også til utligning og dermed ble det årets første tap for haldenserne.

Neste kamp er førstkommende søndag mot Skeid i Cupens 1. runde. Oppgjøret spilles på Halden stadion kl. 18:00.

Klikk her for intervjuer og reaksjoner fra kampen

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri KvikKlikk på bildet over for å se høydepunktene fra kampen

Les mer om kampen på:
ha-halden.no
mossfk.no


Fakta:
Kvik Halden – Moss 2
Halden stadion – 4. mai 2009

Resultat:
1-2 (0-1)

Målsjanser:
9-6

Scoringer:
0-1 Selvmål (44)
0-2 Aleksander Bachke (54)
1-2 Mattis Bjørneby (90)

Gule kort:
Jonas Heli Hansen og Thomas Sandem, Kvik Halden
Aleksander Bachke, Moss 2

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
187

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Jonas Heli Hansen, Dardan Mehmeti, Eirik Paulsen (Mattis Bjørneby, 67. min) – Faton Hoti, Jan Arild Andersen, Sabri Khattab – Kristoffer Sundt (Jørgen La Coure Strand, 61. min), Jonas Faraasen Olsen og Per Herman Puck.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk

3. serierunde, 3. divisjon
Ås – Østsiden, 0-3
Askim - Trøgstad/Båstad, 3-0
Rakkestad – Selbak, 1-1
Sprint-Jeløy – Mysen, 2-0 Lisleby - Sarpsborg 08 2, 1-1
Kvik Halden – Moss 2, 1-2
Rygge - Drøbak/Frogn 2 (utsatt)

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget


Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Esteban Reyes
Publisert: 05.05.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge