Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Enkel seier mot Drøbak/Frogn 2

Av Petter Jacobsen


Drøbak/Frogn 2 kom sent, men overhodet ikke godt til Halden stadion. Gjestene virka uforberedt og drev fortsatt med oppvarming når det var tid for innmarsj. Det ble en enkel kamp for Kvik Halden som vant 7-0 etter å ha leda 5-0 til pause.

Drøbak/Frogn sliter i 2. divisjon og laget sliter også i 3. divisjon. Sesongen har startet med svært varierende resultater og laget lekker som en sil bakover. Etter å ha tapt 1-5 mot Steinskjer med a-laget på søndag fikk gjestene bakoversveis også på Halden stadion.

”Bakerste mann er keeper”
Men Drøbak/Frogn 2 gjorde det heller ikke enkelt for seg sjøl. Etter å ha entret banen til oppvarming bare 20 minutter før kampstart tok det lang tid før de svartkledde kom i gang i kampen. Bedre ble det ikke da en Drøbak-forsvarer lekte keeper etter bare seks minutter, fikk marsjordre og sørget for straffespark til Kvik Halden. Jonas Faraasen Olsen nettet for hjemmelaget og scoret det første av dagens mange mål.

Tre på seks minutter
Arthur Faranczuk økte til 2-0 med en skikkelig lompe etter 13 minutter før Kvik Halden avsluttet omgangen med tre mål på seks minutter. Jan Arild Andersen la på til 3-0, Jørgen La Coure Strand til 4-0 og Jonas Faraasen Olsen til 5-0 etter henholdsvis 37, 42 og 43 minutter.

Antiklimaks
Etter målorgien i første omgang ble andre omgang naturlig nok et antiklimaks. En tidlig scoring av Kristoffer Sundt etter 57 minutter og spikeren i kista ved Sabri Khattab til 7-0 i det siste spilleminuttet var beholdningen. Drøbak/Frogn 2 fikk et straffespark etter ni minutter i andre omgang etter en forseelse som skjedde utenfor sekstenmeteren, men satte ballen i stolpen. Dermed holdt både Joachim Langvik, som kom inn ved sidebytte, og Thomas Sandem nullen. Kvik Halden holdt nullen i fjerde kamp på rad og i den sjette kampen for sesongen. Moss 2 er det eneste laget som har scoret mål på Kvik Halden i seriesammenheng.

Dermed er det i alle fall et lag proppet med selvtillit som møter et sjanglende Stabæk i Cupens 2. runde på onsdag. Stabæk som mandag tapte 1-0 borte mot Aalesund.

Husk å stemme på Kvik Haldens beste spiller i kampen mot Drøbak/Frogn 2 i avstemninga til venstre på sida!Klikk på bildet over for å se høydepunktene fra kampen

Ørjan Christiansen: - Mest fornøyd med at vi scorer sju målKlikk på bildet over for å se hele intervjuet

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri Kvik


Les mer om kampen på:
ha-halden.no
3divisjon.no


Fakta:
Kvik Halden – Drøbak/Frogn 2
Halden stadion – 25. mai 2009

Resultat:
7-0 (5-0)

Målsjanser:
13-2

Scoringer:
1-0 Jonas Faraasen Olsen (str. 6)
2-0 Arthur Faranczuk (13)
3-0 Jan Arild Andersen (33)
4-0 Jørgen La Coure Strand (37)
5-0 Jonas Faraasen Olsen (42)
6-0 Kristoffer Sundt (57)
7-0 Sabri Khattab (90)

Gule kort:
Magnus Henriksen Nordbrøden, Kvik Halden

Røde kort:
Petter Willås, Drøbak/Frogn 2

Tilskuere:
162

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem (Joachim Langvik, 45. min), Magnus Henriksen Nordbrøden, Martin Torp, Dardan Mehmeti, Per Herman Puck (Eirik Paulsen, 60. min) - Arthur Faranczuk, Jan Arild Andersen, Sabri Khattab - Mattis Bjørneby, Jonas Faraasen Olsen (Kristoffer Sundt, 45. min) og Jørgen La Coure Strand.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk

6. serierunde, 3. divisjon
Moss 2 – Selbak, 6-2
Kvik Halden - Drøbak/Frogn 2, 7-0
Sarpsborg 08 2 – Østsiden, 3-1
Lisleby - Trøgstad/Båstad, 1-4
Ås – Rygge, 25.05
Sprint-Jeløy – Askim, 26.05
Rakkestad – Mysen, 27.05

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget


Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 26.05.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge