Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Kvik Halden – Rygge

Av Petter Jacobsen


Det var en strek i regninga å avgi to poeng borte mot Mysen på tirsdag. Kvik Halden ligger på andreplass i 3. divisjon, men nå hele fem poeng bak Sprint-Jeløy. Dermed går de rød/hvite en meget viktig kamp i møte når tabelljumbo Rygge gjester Halden stadion fredag kl. 19:00!

Rygge har fått en katastrofal start på årets sesong og ligger desidert sist. Laget har ikke tatt et eneste poeng og har tapt samtlige sju kamper. Målforskjellen på 8-32 vitner om et lag i sportslig krise. Kvik Halden hatt til vane å slå Rygge med kalassifre. I 2006 endte det 0-4 (Les kampreferat) på Rygge idrettsplass, mens det ble hele 9-2 (Les kampreferat) på Halden stadion. Året etter endte det 0-6 (Les kampreferat, ) på bortebane og 7-1 (Les kampreferat, ) på Rødsjordet. I fjor ble det nok en gang en komfortabel seier på bortebane med 1-6 (Les kampreferat, ), men på Halden stadion 6. September 2008 kom sesongens store bombe. Rygge spilte nok godt over evne da laget vant 4-3(Les kampreferat, ) og påførte Kvik Halden det ene av to serietap i 2008.

Tapet i fjor som motivasjonsfaktor
Dermed bør Kvik Halden gjøre alt annet enn å undervurdere laget fra flyplassbygda. Ørjan Christiansen er enig og presenterer morgendagens statement:
- Ingen fotballkamper er vunnet eller tapt før de er spilt!
At Rygge før eller senere kommer til å ta poeng i årets serie er helt sikkert, men Christiansen kan nesten garantere at det ikke skal skje i morgen.
- Vi er mest av alt revansjesugne fra forrige match, der vi var under pari i halve kampen. I tillegg tapte vi for Rygge i fjor, og det i seg selv er jo en liten motivasjonsfaktor. Selv om det var den gang og en helt annen kamp på et helt annet tidspunkt og med et helt annet utgangspunkt.

Bygge videre på andreomgangen
Etter poengtapet mot Mysen sist er det kun full pott som gjelder mot Rygge.
- Både jeg og spillerne forventer selvsagt mer av oss selv og som lag enn det vi presterte mot Mysen. Jeg er mest skuffet over den labre innsatsen og viljen vi viser de første 45 minuttene, selv om jeg på langt nær mener det var så til de grader svart som vår eminente lokalavis mener. Selvtilliten er og skal det ikke være noe i veien med. Vi skal bygge videre på andreomgangen fra forrige match og er helt avhengig av seier.
Og seiersoppskriften er som følgende:
- Først og fremst må vi forstå at ingen ting går av seg selv og at alle kamper krever at grovjobben må gjøres først. I tillegg er det avgjørende at vi er mentalt godt forbredt. Dette skal være i bunn og da skal tempo kombinert med ferdigheter bli avgjørende i vår favør, mener Kvik-treneren.

Varsler endringer
I de siste kampene har det vært mye endringer på Kvik Haldens førsteellever og Christiansen varsler også endringer foran Mysenkampen.
- Endringer blir det. Det er for mange som er for ustabile i for lange perioder av kampene. Jeg vil se spillere som er villige til virkelig å ta tak, være sjef og løfte laget frem selv om det butter litt imot. Det er på tide å sette enda større krav, og utnytte konkurransen vi har i gruppa til det beste for laget.

Få med deg Kvik Halden – Rygge på Halden stadion fredag 5. juni kl. 19:00!

Øvrige kamper 9. Serierunde:
Rakkestad – Askim, 05.06
Selbak – Østsiden, 05.06
Lisleby – Mysen, 05.06
Sprint-Jeløy – Ås, 06.06
Moss 2 – Trøgstad/Båstad, 08.06
Sarspborg 08 2 – Drøbak/Frogn 2, 09.06

Husk å tippe resultatet i kampen og bli med i konkurransen om flotte premier!

Klikk her for å tippe resultatet mellom Kvik Halden og Rygge

Rygge IL på nett: www.ryggeil.no

Klikk her for å diskutere A-laget
Klikk her for å lese flere nyheter om A-laget


Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 04.06.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge