Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Tredje strake seier for rekruttene

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden 2 tok sin tredje strake seier med 2-1 mot Greåker på Risum kunstgress i kveld. Etter en meget god første omgang av Kvik Halden, var gjestene nær ved å komme inn i kampen etter hvilen. Men rekruttene red til slutt seieren i land.

Kvik Haldens andrelag, som på grunn av både jobb og skole for en del A-lagsspillere, stilte med et ungt mannskap mot sterke og robuste Greåkerspillere. Likevel var hjemmelaget gode i første omgang og tok helt fortjent ledelsen ved Kristoffer Sundt etter 20 minutter. Kvik Halden 2 fortsatte trykket fram mot pause, men flere scoringer ble det ikke.
- Første omgang var veldig bra. Vi spilte god fotball og hadde stort sett god kontroll, mente lagleder Mike Speight.

Jevn andreomgang
Etter hvilen kom Greåker bedre med i kampen, men likevel var det Kvik Halden og Eirik Paulsen som økte ledelsen til 2-0 etter 71 minutter. Et flott frispark av Paulsen som skrudde ballen opp i vinkelen. Greåker hadde flere muligheter i andre omgang. På stillingen 1-0 hadde gjestene en trippelsjanse hvor Kvik Halden mirakuløst slapp unna med skrekken. Men Greåker maktet ikke å finne veien til nettmaskene før i det 83. minutt og da var det for allerede for sent og kampen endte 2-1 til Kvik Halden 2.
- Greåker slo mye langt og det ble mye duellspill i andre omgang. Det ble en tung omgang for våre unge spillere som mangler litt på duellstyrke, men alt i alt er jeg veldig godt fornøyd med kampen og innsatsen til de unge spillerne. Det viser nok en gang at klubben har mange talenter, oppsummerer Mike Speight.

Kampen mot Greåker var en forskutt kamp fra den 11. serierunden. Neste kamp for Kvik Halden 2 er mot Berg mandag 22. juni.

Les mer om kampen på:
greakerif.no

Fakta:
Kvik Halden 2 – Greåker
Risum kunstgress – 16. juni 2009

Resultat:
2-1 (1-0)

Scoringer:
1-0 Kristoffer Sundt (20)
2-0 Eirik Paulsen (71)
2-1 Atle Horvei (83)

Gule kort:
Kristoffer Sundt

Røde kort:
ingen

Tilskuere:
20

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Espen Christiansen, Martin Torp, Lars Petter Brevig, Eirik Paulsen – Faton Hoti, Henrik Sjømo Eriksson, Aleksander Aasgaard – Kristoffer Solvang, Drilon Turkaj (Petter Bjørkheim, 72. min) og Kristoffer Sundt.

Kampoppsett
Tabell

Diskuter rekruttlaget
Les flere nyheter om rekruttlaget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 16.06.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge