Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Kvik Halden – Ås

Av Petter Jacobsen


Vi nærmer oss halvspilt sesong, sola begynner virkelig å varme når den først titter frem og gresset er grønnere enn noen gang i år. På fredag gjester Ås Halden stadion og det er ny kamp som må gi tre poeng.

Det gjenstår bare tre serierunder av vårsesongen og det er bare snaue to uker til en måneds fotballferie. Men før det skal Kvik Halden møte Ås på fredag, Rakkestad om en uke og Sprint-Jeløy 1. juli. Etter en lang og hektisk fotballperiode siden starten av mai har A-laget nå hatt kampfri i ni dager. En god treningsperiode i følge trener Ørjan Christiansen.
- Vi hadde alle godt av en frihelg og vi har hatt noen fine treninger og ikke minst en flott rekruttkamp som endte med nye tre poeng.

Bunnlaget Ås
Ås har vært gjennom et generasjonsskifte før denne sesongen og laget er svært ungt. Lite 3. divisjonserfaring har også gjort sine utslag resultatmessig. Ås har gått på store smeller mot både Moss 2 (0-4), Mysen (1-6) og Sprint-Jeløy (0-7). I løpet av årets første ti kamper har det kun blitt en seier og en uavgjort på Ås som dermed ligger tredje sist på tabellen med fattige fire poeng og 11-33 i målforskjell.

Godt tak på Ås
Ser vi bort i fra det første møte med Ås etter nedrykket til 3. divisjon der Kvik Halden tapte 1-3 på Halden stadion (Les kampreferat), har haldenserne hatt et godt tak på grønntrøyene. Kvik Halden tok en grusom revansje i 2006 og vant 5-0 borte på senhøsten (Les kampreferat). I 2007 var det aldri noen tvil. Kvik Halden vant hele 8-0 hjemme (Les kampreferat) og 3-1 borte (Les kampreferat, ). Også i fjor ble det to seire med 6-0 på Ås stadion (Les kampreferat, ) og 1-0 (Les kampreferat, ) på Halden stadion etter scoring av Eirik Paulsen direkte fra hjørnespark.

-Setter store mentale krav
Christiansen innrømmer at Kvik Halden er store favoritter, men påpeker nok en gang at kampen på fredag stiller store mentale krav.
- Vi har prestert bra den siste perioden, og spillemessig har vi hatt stigning spesielt de siste to kampene. Vi har fortsatt forbedringspotensiale og ting vi må jobbe konsentrert med. Jeg ser etter utvikling og at vi bygger videre på alt det positive fra siste kamp mot Askim. Vi er naturlig nok store favoritter og Ås har hatt det tøft så langt. Kun seier er godt nok, men det kreves riktig innstilling og full innsats fra vår side, sier Kvik-treneren som kan glede seg over fortsatt skadefri tropp og spillere på vei tilbake fra militærtjeneste.
- Vi har ingen spillere på skadelista, bortsett fra Jan Arild (Andersen) som sliter litt med en vond vrist. Håkon (Bukholm) og Rasmus (Bjærum) er også inne i siste del av militæret og er tilbake for fullt om halvannen uke. Det er to spillere som forsterker oss foran høsten, så det ser veldig lyst ut på spillerfronten.

Få med deg Kvik Halden – Ås på Halden stadion fredag 19. juni kl. 19:00!

Øvrige kamper 11. Serierunde:
Østsiden – Trøgstad/Båstad, 19.06
Kvik Halden – Ås, 19.06
Sprint-Jeløy – Rakkestad, 20.06
Lisleby – Askim, 20.06
Selbak – Drøbak/Frogn 2, 22.06
Sarpsborg 08 2 – Rygge, 22.06
Moss 2 – Mysen, 22.06

Husk å tippe resultatet i kampen og bli med i konkurransen om flotte premier!

Klikk her for å tippe resultatet mellom Kvik Halden og Ås

Ås IL på nett: idrett.speaker.no

Klikk her for å diskutere A-laget
Klikk her for å lese flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 18.06.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge