Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Poengdeling i toppoppgjøret

Av Petter Jacobsen


Det ble ingen sommerferie med serieledelse for Kvik Halden. Sprint-Jeløy var en akkurat så vanskelig motstander som fryktet og etter en knallhard krigekamp endte det til slutt 1-1 på Rødsjordet.

- Det ble en kamp som forventa. En tett, jevn og fair kamp mellom to gode lag. Men jeg føler vi har god kontroll og da er det litt bittert at vi slipper inn et enkelt baklengsmål. Jeg er også litt skuffa over at vi ikke får til det spillet vi ønsker.
Det sa Kvik-trener Ørjan Christiansen som etter at den verste skuffelsen hadde lagt seg innrømmet at 1-1 var et greit bilde av kampen.

Kjente hverandre godt
Møtet med Sprint-Jeløy har blitt kampen vi har venta på i lang tid denne vårsesongen. Etter en rekke kamper mot middelmådig motstand skulle man virkelig få bryne seg på et lag som har beholdt flesteparten av spillerne som rykka ned fra 2. divisjon i fjor. Kvik Halden visste nøyaktig hva som møtte dem og Sprint-Jeløy visste nøyaktig hva dem gikk til i Halden. Det var to lag som kjente hverandre godt.

Nærmest i første omgang
Kvik Halden kom best i gang og hadde de største sjansene i første omgang. Den aller største hadde Sindre Kjos-Wenjum da han fra rundt 11 meter sendte ballen til side for mål. Dermed stod det 0-0 i en ikke altfor innholdsrik førsteomgang.
- Første omgang var prega av mye stillingskrig. Vi ble tvunget til å gjøre omrokkeringer etter bare 20 minutter da Jonas (Heli Hansen) måtte ut med skade. Arthur Faranczuk ble flyttet ned i forsvarsfireren og vi mistet en del duellkraft på midtbanen, forteller Kvik-treneren.

Straffemål
Andre omgang var enda mer sjansefattig, men hadde to scoringer. Den første kom etter 66 minutter da Jonas Faraasen Olsen korrekt ble tildelt straffespark. Lukasz Lubieniecki var sikker fra ellevemetersmerket og sendte haldenserne i ledelsen foran respektable 342 tilskuere i sommervarmen. Jubelen skiftet likevel beite bare to minutter senere. Etter en kommunikasjonssvikt i Kvik HFKs ellers solide forsvar utlignet Sprint-Jeløy til 1-1.

Gjestene var nok mer enn godt nok fornøyd med resultatet og Kvik Halden klarte aldri å sette inn noen sluttspurt slik at kampen endte med poengdeling.

- Slike kamper vi vil spille
- Spillemessig har vi veldig mye å gå på. Men vi må ta i betraktning at vi har en motstander også og Sprint gjorde det vanskelig for oss. Dem hadde god kontroll på vår strategi og vi hadde god kontroll på deres. Kamper som dette ender ofte uavgjort eller med ett-målsseire, sa Christiansen som ikke var helt fornøyd med hvordan laget opptrådte.
- Bortsett fra baklengsmålet var forsvarsfireren veldig bra, men fremover på banen har vi en del spillere som melder seg ut og blir helt anonyme i andre omgang. Det er noe vi må jobbe med og ta lærdom av fra kampen i går, sier han og ønsker seg flere jevne kamper.
- Det er kamper som dette vi vil spille og det er dette som er hverdagen i 2. divisjon. Tett og jevnt og en vanvittig krig for å få tre poeng. Og ofte er det marginene som avgjør.

Kvik Halden har en lett treningsøkt i kveld før spillerne får ansvar for egentrening fram til 19. juli. I morgen blir det sommeravslutning i Nössemark.

Høstsesongen sparkes i gang igjen 3. august mot Lisleby borte, men før det skal Kvik Halden spille treningskamp mot Strømstad borte 24. juli og KFUM borte 29. juli.

God sommer!

Husk å stemme på Kvik Haldens beste spiller i avstemninga til venstre på siden!

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri KvikKlikk på bildet over for å se høydepunktene fra kampen

Les mer om kampen på:
ha-halden.no
sprint-jeloy.no
moss-avis.no

Fakta:
Kvik Halden – Sprint-Jeløy
Halden stadion – 1. juli 2009

Resultat:
1-1 (0-0)

Målsjanser:
3-2

Scoringer:
1-0 Lukasz Lubieniecki (str. 66)
1-1 Tom Erik Aastorp (68)

Gule kort:
Sindre Kjos-Wenjum og Jan Arild Andersen, Kvik Halden
Ett til Sprint-Jeløy

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
342

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Dardan Mehmeti, Jonas Heli Hansen (Jan Arild Andersen, 20. min), Per Herman Puck – Arthur Faranczuk, Sabri Khattab, Sindre Kjos-Wenjum (Rasmus Bjærum, 77. min) – Faton Hoti (Mattis Bjørneby, 74. min), Jonas Faraasen Olsen og Jørgen La Coure Strand.

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk

13. serierunde, 3. divisjon
Trøgstad/Båstad – DFI 2, 1-5
Selbak – Rygge, 5-0
Kvik Halden – Sprint-Jeløy, 1-1
Lisleby – Rakkestad, 1-6
Østsiden – Mysen, 03.07
Moss 2 – Askim, utsatt
Sarpsborg 08 2 – Ås, 06.07

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Lill-Marlen Nes
Publisert: 02.07.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge