Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Ferien over for A-laget

Av Petter Jacobsen


Etter 13 seriekamper tok Kvik Halden sommerferie på andreplass i 3. divisjon, tre poeng bak Sprint-Jeløy. Etter to uker med velfortjent fotballfri startet fellestreningene opp igjen på mandag. På fredag er Strømstad motstander i den første av to treningskamper før høstsesongen sparkes i gang.

En meget spennende vårsesong ble kronet med 1-1 mellom de to topplagene i avdelingen, Kvik Halden og Sprint-Jeløy på Halden stadion 1. juli. Forskjellen på lagene etter halvspilt sesong er Kvik Haldens tap mot Moss 2. Om knappe to uker sparkes høstsesongen i gang og i løpet av tre måneder får vi svaret om på om Kvik Halden lykkes i det fjerde forsøket på opprykk til 2. divisjon.

Godt med ferie
Med to NM-runder og et tidvis meget hardt kampprogram satte både spillere, trenere og ledere stor pris på sommerferie etter Sprint-kampen.
- Det har vært deilig for alle med ferie og litt tid fra hverandre, og selv har jeg satt pris på to uker i ro og mak. Selv om ferien i stor grad har blitt brukt til å evaluere vårsesongen, har jeg også klart å slappe av uten å tenke for mye på Kvik Halden og det som skal skje fremover, forteller en opplagt Ørjan Christiansen.
Men bare avslapping har det ikke blitt for spillerne som alle fikk utdelt et treningsprogram før ferien. Et opplegg med en miks av vedlikehold og oppbygging forteller Kvik-treneren.
- Ferie for alle fotballspillere, slik jeg ser det, handler om å vedlikeholde den fysiske delen, samle overskudd og finne fram gleden til neste fotballtrening. Seriespillet i Norge er som det er, og det krever mye fra den enkelte spiller og ikke minst familien i de tilfeller det er aktuelt. Vi har lagt opp til så lang ferie som mulig og en effektiv og god sommeroppkjøring slik at vi står godt rustet til høstsesongen.

Tre lag gode nok for 2. Divisjon
Etter 13 serierunder og etter sommerens evalueringer av vårsesongen har ikke Kvik-treneren endret syn på målsetningen og mulighetene for opprykk til 2. divisjon. Vi visste at Sprint og Østsiden ville bli harde konkurrenter. De kom ned fra divisjonen over, og var og er favoritter til å vinne avdelingen dette året. Jeg er godt fornøyd med det vi leverte i vår, og vi ser offensivt og positivt på høstsesongen. At Østfoldavdelingen er tett og jevn helt til siste kamp i år er ingen overraskelse. For meg eksisterer det tre lag i avdelingen som er gode nok for 2 divisjons spill, mener Ørjan Christiansen som håper stigningen i prestasjonene fra før sommerferien fortsetter på høstsesongen.

Møter Strømstad på fredag
Første test på om ferien har gjort underverker på Kviks mannskap er allerede på fredag. Da møter Kvik Halden det svenske 4. divisjonslaget Strømstad til treningskamp på Strømsvallen og Christiansen sender sitt beste mannskap over grensa.
- Konkurransen i troppen er stor og som spiller vet man at oppkjøring etter ferie betyr nye muligheter og blanke ark. Strømstad er et topp 3-lag i svensk 4. divisjon, og jeg er helt sikker på at det blir en spennende og god match. Vi kommer til å gjøre mange bytter og har i tillegg et par spillere som skal vise seg frem og som naturligvis blir spennende å følge.
Og målet med treningskampen er:
- Å få en god treningsøkt, få kjenne på full-bane-spill mot en motstander igjen og ikke minst få svar fra spillere som lukter på førsteelleverplass. I tillegg har vi spillere på besøk og på prøvespill som åpenbart blir svært spennende å holde øye med, forteller Kvik-treneren.

Få med deg Strømstad - Kvik Halden på Strømsvallen fredag 24. juli kl. 19:00!

Klikk her for å diskutere A-laget
Klikk her for å lese flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Esteban Reyes
Publisert: 22.07.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge