Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Faraasen Olsen på vei vekk?

Av Petter Jacobsen


Kvik Haldens toppscorer Jonas Faraasen Olsen kan forsvinne fra Kvik Halden før sesongen er omme. Han ankom i kveld Nederland og prøvespill for en klubb på landets nest høyeste nivå. Samtidig testes en spennende engelskmann i Kvikedrakt i disse dager.

Jonas Faraasen Olsen har scoret 12 mål på 13 seriekamper for Kvik Halden denne sesongen. Hans prestasjoner i den rød/hvite drakta har gitt han prøvespill i England tidligere og nå får han altså muligheten i Nederland. Kvik HFKs 21 år gamle spiss landet i Nederland i kveld og spiller treningskamp mot en toppklubb allerede i morgen. I følge Ørjan Christiansen spiller han for kontrakt og kan bli en del av Nederlandsk fotball allerede i løpet av helga.
- Dette er en gigantisk mulighet for Jonas og vi ønsker han all lykke i Nederland. Jeg snakket med han på telefon like etter at han landet og han er både spent på oppholdet og klar for å vise seg fram, sier Kvik-treneren.

Erstatteren allerede på plass?
Skulle Faraasen Olsen forsvinne til Nederlandsk fotball får Kvik Halden hastverk med å skaffe en erstatter. Men Ørjan Christiansen kan berolige supporterne med at klubben allerede er i dialog med et par, tre aktuelle erstattere. Spillere som er gode nok til å ta steget rett inn i førsteelleveren. Nathan Taylor, som allerede har trent med Kvik Halden i et par dager, kan være erstatteren. Den engelske Bosmanspilleren, med sin bakgrunn i blant andre Skotske Celtic og med sine bare 19 år, har gjort et godt inntrykk på treningsfeltet.
- Han er en hurtig bakromsspiller med god touch, en seriøs gutt med god profil og godt skolert i England. Han er en litt annerledes type som ville supplert angrepsrekka godt, mener Ørjan Christiansen.
Taylor skal trene med Kvik Halden ut uka og spiller i treningskampen mot Strømstad på fredag.

Paulsen til KFUM?
I tillegg til at Jonas Faraasen Olsen kan forsvinne er det helt sikkert at Eirik Paulsen har spilt sin siste kamp for Kvik Halden i denne omgang. Han flytter til Oslo på grunn av ny jobb og en pendlerløsning er uaktuelt. Men Paulsen er allerede på jakt etter en ny klubb i hovedstaden.
- Eirik er en spiller som har utvikla seg veldig positivt og er en ekstremt lojal spiller som vil være interessant for flere klubber. Derfor håper vi han fortsetter med fotball og vi gjør det vi kan for å hjelpe han å finne en ny klubb i Oslo. KFUM har allerede vært på banen og han spiller for Oslo-laget i treningskampen mot Kvik Halden på tirsdag, sier Christiansen.
Marius Letting Larsen kan bli Paulsens erstatter om skolesituasjonen tillater det. Letting fikk noen kamper for rekruttlaget på slutten av vårsesongen og om alt går i orden spiller han trolig flere kamper utover høsten.

Ingen overgang for Khattab
Sabri Khattab trente med Sarpsborg 08 tidligere i sommer og Sarpeklubben har fulgt unggutten i lang tid. Men noen overgang blir det ikke i denne omgang og Kvik Halden beholder en viktig brikke i kampen om opprykk.

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 23.07.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge