Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Taylor kan bli erstatteren

Av Petter Jacobsen


Britiske Nathan Taylor kan bli Jonas Faraasen Olsens erstatter som midtspiss hos Kvik Halden. Taylor spilte samtlige minutter i dagens treningskamp mot Strømstad. Kampen endte 3-3 og Taylor klarte ikke å tegne seg på scoringslista, men Ørjan Christiansen er likevel positiv til en overgang.

- Det var interessant å se hvordan han fungerte i et 4-3-3-system og jeg synes han kom godt fra det. Vi stilte et sammensatt lag i dag med mange spillere uten kamptrening. Ikke et sterkt relasjonelt lag. Derfor ble det en vanskelig kamp for han å vise seg fram i, forteller Kvik-trener Ørjan Christiansen.

Et toppet A-lag ville muligens ha passet bedre for en spiller som Nathan Taylor, men Christiansen og co hadde lovt Strømstad å stille et miksa mannskap.
- Vi kan liksom ikke endre et treningsopplegg på grunn av èn spiller.

Innstilt på spill i rød/hvitt
Men Christiansen synes likevel han har sett nok av briten.
- Han kom ok fra i det i dag, uten å glimre, men det vi har sett på trening har vært overbevisende nok, sier han.
- Vi vil ta en vurdering på om Nathan er en spiller som er viktig for oss å hente til klubben og til slutt vil det være det sportslige utvalget som vil ta den endelige beslutningen.

Nathan Taylor reiser hjem til England i morgen, men er i følge Christiansen innstilt på spille for Kvik Halden ut denne sesongen.

Rotete kamp
Fra selve kampen i dag er det ikke mye å skrive hjem om, som Christiansen selv beskriver det.
- Det var en svak fotballkamp fra vår side. Spesielt i forsvarsspillet var vi veldig rotete og vi slipper inn forferdelig enkle baklengsmål. Kampen bærer preg av at det er mange spillere uten matchtrening.

Strømstad tok ledelsen etter 20 minutter i en omgang der Kvik Halden var fryktelig svake. Det var noe bedring i spillet etter hvilen og lagene var like langt da Jonas Heli Hansen utlignet til 1-1 etter 65 minutter. Kvarteret før slutt sendte Lukasz Lubieniecki gjestene i ledelsen på Strømsvallen.
- Dagens beholdning var 2-1-scoringa til Lukasz, sier Ørjan Christiansen om frisparket som polakken skrudde inn helt oppe i vinkelen.
Men Kvik Halden rotet det til for seg selv og Strømstad fikk både utligne og ta tilbake ledelsen løpet av det 77. og 79. minutt. Sabri Khattab gjorde alt på egenhånd og reddet noe av æren ved å utligne til 3-3 i det 80. minutt. 3-3 ble også sluttresultatet.

På onsdag (ikke tirsdag som tidligere annonsert) møter Kvik Halden langt sterkere motstand i KFUM på Ekebergsletta. Treningskampene mellom Kvik Halden og KFUM har blitt en tradisjon de siste årene og de to siste oppgjørene har KFUM gått seirende ut av. Onsdagens kamp starter kl. 19:00!


Alexander Thon scoret to mål mot gamleklubben. 1-0 og 3-3 var signert Thon.


Lukasz Lubieniecki fyrer av et frispark i fin bane.


...som ender helt oppe i krysset til 1-2 på Strømsvallen.

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri Kvik

Fakta:
Strømstad - Kvik Halden
Strømsvallen – 24. juli 2009

Resultat:
3-3 (1-0)

Scoringer:
1-0 Alexander Thon(20)
1-1 Jonas Heli Hansen (65)
1-2 Lukasz Lubieniecki (75)
2-2 (77)
3-2 Alexander Thon(79)
3-3 Sabri Khattab (80)

Gule kort:
Nathan Taylor, Kvik Halden

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
40

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Lukasz Lubieniecki, Martin Torp, Jonas Heli Hansen, Marius Letting Larsen – Rasmus Bjærum (Faton Hoti, 63. Min), Sindre Kjos-Wenjum, Jan Arild Andersen (Sabri Khattab, 45. min) – Håkon Bukholm, Nathan Taylor og Kristoffer Solvang (Esteban Reyes, 45. min).

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Bent Skogli
Publisert: 24.07.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge