Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Sølte nesten bort seieren

Av Petter Jacobsen


Under ekstremt våte og vanskelige spilleforhold holdt Kvik Halden på å gå på et feilskjær allerede i høstsesongens første seriekamp – og det mot dumpekandidat Lisleby. Et straffespark seks minutter før full tid ble redningen.

Kvik-trener Ørjan Christiansen måtte klare seg uten spillere som Thomas Sandem, Kristoffer Sundt, Mattis Bjørneby, Jan Arild Andersen, Faton Hoti og som tidligere kjent Jonas Faraasen Olsen og Eirik Paulsen i møtet med Lisleby. Det ga muligheter for blant andre Kristoffer
Solvang og Rasmus Bjærum som sesongdebuterte fra start for Kvik Halden.

God start
Som så ofte før gikk Kvik Halden ut i hundre og fikk uttelling etter 18 minutter. Rasmus Bjærum tok vare på tilliten og banket ballen i nettmaskene. Men midtveis i første omgang ble Arthur Faranczuk tildelt gult kort i en takling på midtbanen. Selv om både frisparket og det gule kortet var tvilsomt var det unødvendig av Faranczuk med flere å bruke så mye energi på dommeren. Det gikk utvilsomt utover spillet der det var langt mellom sjansene mot slutten av omgangen. I tillegg utlignet Lisleby på en uheldig inngripen av Joachim Langvik som bokset ballen i eget nett fem minutter før pause. Men Kvik Halden reiste seg og etter flott forarbeid av Sindre Kjos-Wenjum var det til slutt Sabri Khattab som igjen sendte haldenserne i ledelsen minuttet før sidebytte.

Unødvendig nervepirrende
Andre omgang på Sentralidrettsanlegget var like trist som været denne mandagskvelden. Lisleby utlignet igjen kvarteret ut i omgangen på en nærmest identisk scoring som den første. En hardt presset Langvik var dessverre sist på ballen igjen. Men det var ikke bare keeper Langvik som hadde en dårlig dag på Sentralidrettsanlegget. Det var mye som ikke fungerte mot Lisleby og mot bedre motstand hadde man blitt straffet for en lang rekke horrible feilpasninger. Kvik Halden presset på mot slutten og fikk til slutt uttelling. Men det måtte et straffespark til og det ble et nervedrama for de fremmøtte på tribunene. Med bare fem minutter igjen å spille satte Lukasz Lubieniecki ballen via keeperen og inn til 2-3.

Skuffa over egne prestasjoner
Da kampen ble blåst av var det en gjeng lettede Kvik-spillere på banen, men lite jubel. På en fryktelig dårlig dag ble det likevel seier og da kan vi velge å la vær å dele ut stilpoeng etter kampen. Om nøyaktig en uke spilles neste seriekamp og da er Sarpsborg 08 2 motstander på Halden stadion. Kampen spilles mandag 10. august kl. 19:00.

Husk å stemme på Kvik Haldens beste spiller i avstemninga til venstre på siden!

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri KvikKlikk på bildet over for å se høydepunktene fra kampen

Ørjan Christiansen: - Tre poeng i dag var veldig godt å ta med segKlikk på bildet over for å se hele intervjuet

Les mer om kampen på:
ha-halden.no

Fakta:
Lisleby - Kvik Halden
Sentralidrettsanlegget – 3. august 2009

Resultat:
2-3 (1-2)

Målsjanser:
2-13

Scoringer:
0-1 Rasmus Bjærum (18)
1-1 Selvmål (40)
1-2 Sabri Khattab (44)
2-2 Selvmål (61)
2-3 Lukasz Lubieniecki (str. 84)

Gule kort:
Arthur Faranczuk, Kvik Halden

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
50

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Lukasz Lubieniecki, Dardan Mehmeti, Jonas Heli Hansen, Per Herman Puck – Sindre Kjos-Wenjum, Rasmus Bjærum – Jørgen La Coure Strand (Håkon Bukholm, 70. min), Sabri Khattab (Magnus Henriksen, 90. min) og Kristoffer Solvang (Esteban Reyes, 75. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk

14. serierunde, 3. divisjon
Trøgstad/Båstad – Mysen, 0-3
Sarpsborg 08 2 – Rakkestad, 3-1
DFI 2 – Sprint-Jeløy, 3-7
Moss 2 – Ås, 5-1
Østsiden – Rygge, 2-1
Selbak – Askim,

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 04.08.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge