Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Unum klar for Kvik Halden

Av Petter Jacobsen


Ole Morten Unum, som denne sesongen har spilt for TTIF i 4. divisjon, er klar for spill i Kvik Halden. (Bildet: Unum i TTIF-drakt i duell med Martin Torp tidligere i år.)

- En spiller med gode spissegenskaper. Han er målfarlig, sterk i oppspillsfasen og i tillegg raskere en man tror i utgangspunktet. I tillegg er han en glimrende type som blir et flott tilskudd i gruppa. Men kanskje viktigst av alt er han en typisk ”boksspiller” med instinkt for mål, beskriver Ørjan Christiansen.
I første omgang blir Unum i Kvik Halden ut sesongen.
- Men mye skal skje om han ikke også blir med neste sesong, sier Christiansen.

Ole Morten Unum kom fra Rygge til TTIF før denne sesongen. I 4. divisjon har han scoret 14 mål. Fem av disse kom i 11-0-seieren mot Hærland/Mysen 2. Han scoret også det eneste målet i 1-3-tapet mot Kvik Halden 2 på Tistedalen stadion i juni. I fjor, da han spilte for Rygge, skapte han også problemer for Kvik Halden. Han scoret to av målene i Rygges 4-3-seier på Halden stadion ().

TTIFs toppscorer synes det er litt kjedelig å dra fra TTIF midt i sesongen, men tror en overgang til Kvik Halden passer bra og er en mulighet han måtte gripe.
- Jeg gleder meg til å ta fatt på dette, og ser fram til å bidra i jakten på opprykk. Personlig håper jeg å hjelpe til med scoringer, som nok er grunnen til at jeg ble hentet, sier Unum som håper å kunne bevise at det var riktig å hente han.
- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang og tror dette kan bli en spennende høst.

Han vil sannsynligvis bli spilleklar til hjemmekampen mot Selbak 17. august.

Klubben ønsker Ole Morten Unum velkommen til Kvik Halden!

Svendsen tilbake, Christiansen til Berg
Keeper Vegard Svendsen er også tilbake i Kvik Halden etter å ha vært på utlån hos Berg. Samtidig har Espen Christiansen meldt overgang til Berg, mens Eirik Paulsen spilte sin siste kamp i rød/hvitt mot Østsiden 2 og fortsatt jaktes av flere klubber i Oslo-området.

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 05.08.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge