Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Juniorlaget vant 4-3

Av Arild Skagen


Endelig er referat og bilder klare fra Juniorlagets seier over Sprint/jeløy. Dennis Nilsen var Kvik Haldens store spiller med 3 scoringer. Seieren gjør sitt til at juniorlaget befester tabellposisjonen i KM-sluttspillet.

Det var knyttet til en del spenning foran oppgjøret mot Sprint Jeløy. Vi visste at de hadde fått en opptur med å slå Trosvik på bortebane i tillegg hadde vi ikke akkurat hatt en bra treningsuke i forkant.

Vi bestemte oss for å gå ut og gjøre ting bedre enn tilfellet var i kampen mot Ås. Vi fikk svar på tiltale. Gutta viste seg fra sin beste side. De trillet ballen i hatt med Sprint spillere i nærmest hele første omgang. Sprint hadde nok med å forsvare seg de første 45 min. Vi trillet ball ut til sidene og kom til flere innlegg som vi burde har omsatt til mål. Dessverre for vår del tok det nesten en halv omgang før vi fikk hull på byllen. Peter drar seg fint innover fra kanten sin, runder backen og fører ballen inn mot femmeteren, han legger ballen ut til Dennis som bredsider ballen inni mål. 1-0 var et faktum. Noen minutter senere blir det 2-0 på nærmest identisk måte bare fra motsatt side. Mads og Chresta kombinerer fint. Sistnevnte drar seg fint inni 16 meter og legger ut til Dennis som igjen bredsider ballen kaldt i mål.

Etter målet har vi full kontroll på kampen og bør øke til både tre og fire null. Når ikke vi greier det så reduserer motstanderen. Etter misforståelse i forsvarsrekken vår blir Sprint tildelt straffe. Den setter de utagbar i mål. Det skal sies at dette er første og eneste skuddet Sprint har i mot mål i denne omgangen.
Andre omgang starter som den første. Med nærmest full dominans fra vår side. Dennis putter på 3-1 og scorer dermed sitt tredje mål for dagen. Etter det kommer Sprint mer og mer inni kampen. De har noen farlige sjanser og kan fort redusere. En god Grimstad i mål er i veien for dem par ganger. Vi gjør en del slurv i bakre firer som gjør at Sprint øyner håp for redusering. De får lønn for strevet. Etter 75 min får de tildelt dagens andre straffespark. Den setter de i mål og reduserer til 2-3. Kort tid etterpå dreper Stian spenningen i kampen med å sette ballen i mål etter retur fra en for dagen meget sikker Sprint keeper. 4-2 og kampen er i realiteten over.

3 min på overtid får Sprint redusering igjen etter slurv i forsvaret vårt. Det er det siste som skjer i kampen og vi vinner fult fortjent 4-3, i en kamp vi burde ha drept lenge før
VI spiller en meget underholdend fotball og kjører periodevis totalt over Sprint, samtidig må vi heve bunnivået vårt. Vi må være mye mer skjerpet i den deffensive jobbingen selv om vi har en komfortabel ledelse. Det er unødvendig å gjøre det så spennende for oss som står på sidelinjen. Vi takker Sprint for kampen og ønsker de velkommen til Halden senere i høst.

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri Kvik


Tekst: Haris Juklo
Foto: Jarle Grimstad
Publisert: 22.08.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge