Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Så kom tapet!!

Av Arild Skagen


Juniorlagets seiersrekke i serien ble i dag brutt etter sjansesløsing og inneffektivt forsvar. Christoffer Ståhl utligner for Kvik, men det hjelper lite etter sjansesløsing fremover og usikkerhet i de bakre rekker.

Hjemmelaget kunne og burde kanskje ha punktert kampen allerede i første omgang, men det ville seg liksom ikke foran kassa til MFK i dag. Carl Erik Skagen kommer til Kviks første sjanse etter 14 minutter, men avslutningen går i stolpen.
7 minutter senere spiller han fri Dennis som drar seg pent forbi forsvaret, men nok en gang lykkes vi ikke.

Moss kommer mer med etter en bra periode av Kvik og Markus Løken i buret avverger på utmerket måte en mulig ledelse til bortelaget. Kampen vaier frem og tilbake med fine kombinasjoner fra begge lag. Peter Bjørkheim blir spilt fri på kanten og avvenserer, skuddet går dessverre over. Like etter kommer Carl til sin andre store sjanse uten uttelling.

Redning - Redning - Mål
Etter snaue halvtimes spilt går Moss i føringen. Markus avverger med stjerneredning ikke bare en gang men to. Men for Moss sin del er alle gode ting 3 og siden vi ikke får klarert etter Markus sine gode prestajoner ender ballen til slutt i nettmaskene.

Kvik prøver nå og sette opp større tempo og får ett større trykk på bortelaget. Men det går helt ut mot tampen av omgangen før vi får uttelling. En dårlig klarering havner hos Christoffer Ståhl som med selvbeherskelse og ro setter inn 1-1.

Kvik Haldens juniorlag har tidligere i seriesammenheng ligget under og hentet opp igjen ved flere anledninger. Vi kjører på og vil gjerne gjøre det samme igjen, men hva skjer da? Moss går i kontra og vi blir smågutter i duellene, noe som fører til 1-2 ledelse for kråkene.
Nesten identisk situasjon oppstår ett godt stykke utover i omgangen, og nok en gang er vi for lite resolutte. Dette fører Moss opp til 1-3 og vi virker stresset for første gang i år. Tonen blir mer amper enn vanlig og vi mister fokus. Mot slutten gjør vi om til 3 i forsvar og med flere avsluttere på topp jager vi scoring. Både Stian Kello og Carl har store muligheter som burde vært omsatt til scoring.


Godt er det da at vi har en luke til Østsiden, men noen flere tap har vi ikke råd til om KM-tittelen skal sikres. 14 dager med intens trening bør bære frukter før neste oppgjør mot nettopp Østsiden

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri Kvik

Fakta
6. serierunde KM-A G19
Kvik Halden FK - Moss FK-2
Halden stadion 26. aug 2009

Resultat
1-3 (1-1)

Tilskuere
48

Gule kort
Henrik Sjømo Eriksson

Røde kort
Ingen

Startoppstilling (bytter i parentes)
Markus Havnes Løken - Josef Myhren Bouchleh, Simon Petersen (Bredo Moberg), Erik Glomsrød (Carl Erik Skagen), Christoffer Ståhl - Drilon Turkaj, Mads Antonsen (Martin Ingerø), Henrik Sjømo Eriksson -Peter Bjørkheim (Stian Kello), Dennis Nilsen, Carl Erik Skagen (Mats Haagensen)

Kampoppsett
TabellTekst: Arild Skagen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 26.08.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge