Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Kvik Halden – Trøgstad/Båstad

Av Petter Jacobsen


De to siste hjemmekampene mot Trøgstad/Båstad har endt med 5-0 og 10-0 til Kvik Halden. Kan vi håpe på en ny målfest når Trøgstad/Båstad igjen gjester Halden stadion fredag kl. 18:00?

Ørjan Christiansen kan ikke love en ny målfest, men han vet godt hva som venter med Trøgstad/Båstad på motsatt banehalvdel.
- Jeg ser for meg en kamp som nok vil utspille seg slik de fleste andre hjemmekamper i år. Jeg blir ikke sjokkert om Trøgstad legger seg lavt i banen og forsøker å ødelegge for oss. Noe som igjen vil kreve stort tempo i bein og ball for vår del. Det er imidlertid ikke noe nytt for oss, og vi har etter hvert fått god erfaring på denne type kamper og er klar over hva som kreves både fysisk og psykisk, sier Kvik-treneren.
Kvik Halden overtok tabelltoppen da Sprint-Jeløy gikk på et overraskende feilskjær mot Rygge sist helg. Men selv om haldenserne har en kamp mindre spilt og bedre målforskjell enn Sprint-Jeløy har ikke man ikke råd til å rote bort mange poeng. Det fysiske er garantert i orden, men skulle Kvik Halden ryke på en smell i innspurten av sesongen må det bli på grunn av en mental feilberegning. Dette er Christiansen klar over.
- Det er ikke til å komme bort ifra at det mentale vil spille en stor rolle fremover og blir en avgjørende faktor. Trøgstad vet vi er et hardtarbeidende lag med bra fysikk og ikke minst en meget dyktig keeper, så vi tar på ingen måte lett på oppgaven. Det er kun tre poeng som er godt nok i morgen, men skal vi lykkes vil det kreve hardt arbeid og konsentrasjon på arbeidsoppgaver på samme måte som alle andre kamper.

Vanskelig borte, utklassing hjemme
Bortemøtene med Trøgstad/Båstad har vært eksempler på uutholdelige tålmodighetsprøver. Selv om det sjelden har vært spennende kamper har det heller ikke vært utklassing i målprotokollen. 0-2 (Les kampreferat) i 2007, 1-3 (Les kampreferat, ) i 2008 og 0-3 (Les kampreferat, ) i år vitner om et Trøgstadlag som har lite å fare med framover, men som forsvarer seg godt på hjemmebane. På bortebane derimot har Trøgstad/Båstad gått på noen skikkelige blemmer. I 2007 endte det 5-0 (Les kampreferat, ) til Kvik Halden på Halden stadion, mens det i fjor endte hele 10-0 (Les kampreferat, ) på Kvik Haldens hjemmebane.

Formspillere
Med den formen Kvik Halden viser om dagen kan det fort bli lignende sifre i morgendagens kamp. Ørjan Christiansen har i hvert fall et luksusproblem når troppen skal tas ut. Bortsett fra suspenderte Sabri Khattab og Arthur Faranczuk (tre gule kort) kan Kvik-treneren velge fra øverste hylle blant en rekke formspillere.
- Det er slik vi ønsker å ha det, og ikke minst er det slik det burde være i en gruppe som inneholder veldig mange gode fotballspillere. For meg og laget betyr det at vi kan rullere i større grad og har større valgfrihet i for eksempel forhold til type motstander, hva jeg forventer av matchbilde osv. Samtidig er jeg opptatt av å beholde kontinuitet, og vi skal også ivareta gode relasjoner og bygge videre på disse, sier Christiansen som kan melde om økt treningskvalitet i det siste.
- Stemningen i troppen har vært veldig bra og vi har hatt god intensitet de siste treningene. Vi har prestert godt både på a-lag og rekruttlag, konkurransen er stor og det har også slått positivt ut på treningskvaliteten.

Så gjenstår det å se om formkurven tar enda et skritt opp på skalaen når kampen mot Trøgstad/Båstad sparkes i gang i morgen.

Få med deg Kvik Halden – Trøgstad/Båstad på Halden stadion fredag 28. august kl. 18:00!

Øvrige kamper 19. Serierunde:
Lisleby – Østsiden, 28.08
Ås – Mysen, 28.08
Askim – Rygge, 29.08
Sprint-Jeløy – Moss 2, 31.08
Sarpsborg 08 2 – Selbak, 31.08
Rakkestad – DFI 2, 31.08

Husk å tippe resultatet i kampen i Kvik Halden FKs tippekonkurranse!

Klikk her for å tippe resultatet mellom Kvik Halden og Trøgstad/Båstad

Trøgstad/Båstad på nett: idrett.speaker.no

Klikk her for å diskutere A-laget
Klikk her for å lese flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 27.08.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge