Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Brevig til Manglerud Star

Av Petter Jacobsen


Juniorlagets Lars Petter Brevig har også tatt steget ut av barndomshjemmet til fordel for studier i Oslo. Samtidig får han nye utfordringer når han er spilleklar for Manglerud Star i neste uke.

Lars Petter Brevig har vært en de mest markante unge spillere de siste to årene, men har vært uheldig og vært plaget med både skader og mye sykdom. Ørjan Christiansen er raus med superlativene i beskrivelsen av unggutten.
- Lars Petter er et prakteksempel på gode holdninger og stor treningsvilje, og har jobbet meget godt over en lang periode. Han har vært en bærebjelke for juniorlaget, hospitert fast med a-laget og vært en viktig brikke på rekruttlaget på stopperplass både i fjor og i år. Han har meget god fysikk, bra fart og er en sterk duellspiller spesielt i luftrommet. I tillegg er han en typisk ledertype som alltid går foran som et godt eksempel.

Christiansen og Kvik Halden ønsker utvilsomt Brevig tilbake til moderklubben når studiene er over. Derfor har klubben vært behjelpelige med å løsninger som lar seg kombinere med studier i Oslo.
- Han har derfor trent med Manglerud Star den siste uka, og har gjort sine saker bra. MS ønsker han derfor i sin stall, og går alt som planlagt er Lars Petter spillerklar for den satsende 2. divisjonsklubben tirsdag. Han skal trene tre ganger per uke med a-laget og primært spille kamper for rekruttlaget i 4. divisjon nå i starten, forteller Kvik-treneren som gleder seg over Brevigs videre satsing på fotballen.
- Vi er veldige fornøyde med at Lars Petter har mulighet til å fortsette sin gode utvikling i en klubb som vil gi han et meget godt treningsmiljø og en god kamparena og vi er sikre på at MS får stor nytte av Lars Petter.

Kvik Halden ønsker Lars Petter Brevig lykke til i hovedstaden!

Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 30.08.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge