Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Askim - Kvik Halden

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden kan feire seriemesterskapet i 3. divisjon allerede i morgen! Forutsetningen er at Askim slås på bortebane samtidig som Sprint/Jeløy taper mot Østsiden.

Dersom det skjer må Kvik Halden tape sine tre siste kamper, Sprint/Jeløy må vinne sine tre siste kamper og samtidig ta igjen Kvik Haldens forsprang i målforskjell på elleve mål. Sannsynligheten for at det skjer er omtrent like stor som at Norges landslag tar seg til VM.

- En krigekamp
Men før noe som helst kan feires må Askim beseires på Askim kunstgress i morgen. Ørjan Christiansen forbereder laget til en ny tøff bortekamp.
- Jeg har registrert at dem har flytta kampen til kunstgress og til en trangere bane enn stadion, noe som sikkert vil gi et helt annet kampbilde. Jeg ser for meg en krigekamp, sier han.
Askim ligger godt plassert i ingenmannsland på tabellen med null utsikt til verken nedrykks- eller opprykksstrid og har sånn sett lite å spille for. Men Askim er helt sikkert interessert i et godt resultat mot laget som sannsynligvis vinner avdelinga. Nettopp derfor roper Christiansen et lite varsko.
- Utfordringen blir å nullstille fra en god kamp mot Sarpsborg 08 2 og å være topp fokusert og klare i topplokket til lørdagens kamp. Vi skal hente fram innsats, vilje og tæl i forhold til arbeidsoppgaver, og vi skal dra opp ditt med 110 prosent konsentrasjon for å komme hjem med tre poeng.

Vil spare spillere
Mye kamper i det siste har slitt på en del spillere og særlig de nyankommende begynner å merke kjøret etter flere kamper på høyere nivå enn de er vant til. Derfor varsler Christiansen endringer foran møtet med Askim.
- Vi får se litt på en del spillere som virker slitne. Jeg ser for meg at det blir et par, tre endringer i forhold til kampen mot Sarpsborg 08 2. Vi har en meget solid og skadefri stall om dagen og det er mange spillere som er i slag. Det er det viktig å få utnytta når sesongen nå spisser seg til, sier han.

Bare to seire etter sommeren
Uansett vil Kvik Halden kunne mønstre et sterkt mannskap mot Askim som bare har vunnet to kamper etter sommerferien. Trepoengerne har kommet mot Østsiden (3-2) og mot Ås (1-5). Askim har variert stort i prestasjonen og skuffet i år etter fjorårets jubelsesong i 3. divisjon (5. plass).

Tidligere møter med Askim:
10.06.09: Kvik Halden - Askim, 5-0 (Les kampreferat, )
10.09.08: Askim - Kvik Halden, 1-5 (Les kampreferat, )
23.05.08: Kvik Halden – Askim, 1-0 (Les kampreferat, )

Få med deg Askim - Kvik Halden på Askim kunstgress lørdag 19. september kl. 15:00!

Husk å tippe resultatet i kampen i Kvik Halden FKs tippekonkurranse!

Klikk her for å tippe resultatet mellom Askim og Kvik Halden

Askim på nett: askimfk.no

Klikk her for å diskutere A-laget
Klikk her for å lese flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 25.09.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge