Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Ett poeng fra opprykkskval!

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden spilte nok en god kamp borte mot Askim på lørdag og vant 3-0. Samtidig klarte Sprint-Jeløy bare uavgjort mot Østsiden og dermed trenger Kvik Halden bare ett poeng på de tre siste kampene for å bli avdelingsvinnere.

Kampen mot Askim ble flyttet fra Askim stadion til kunstgresset nedenfor. Kanskje var det et ledd i Askims forsøk på å begrense tapet mot Kvik Halden. For allerede fra første spark på ballen var det enveiskjøring. Men på den noe mindre kunstgressbanen ble rommene langt mindre å spille i. Likevel spilte Kvik Halden klokt og kom seg til mange store målsjanser etter glitrende spill på ett og to touch.

Scoret med beina
Uttelling ble det etter 22 minutter da Faton Hoti sendte den assisterende pasninga til Mats Olavesen som nettet for haldenserne. Sju minutter senere økte Dardan Mehmeti til 2-0, men tro det eller ei. Det var ikke med hodet denne gang. Mehmeti har scoret hele sju mål med hodet denne sesongen, men mot Askim viste han at han også har målteft i beina. Benjamin Yacoub fastsatte sluttresultatet til 3-0 og scoret i sin andre kamp på rad etter 70 minutter.

- Solid gjennomføring
Seieren kunne vært mye større etter spill og sjanser, men det endte med småpene 3-0 på bortebane. Det var selvsagt Ørjan Christiansen godt fornøyd med.
- En veldig solid gjennomføring. Vi har fullstendig kontroll fra første til siste sekund, og Askim hadde ingenting å komme med offensivt. Jeg var aldri redd for utfallet for vi er rett og slett fullstendig overlegne og skaper masse sjanser, oppsummerte Kvik-treneren som fortsatt ikke ville slippe jubelen helt løs med tanke på avdelingsseieren.
- Nei. Det er tre kamper igjen. Det har skjedd større under i verden enn at Kvik taper tre kamper på rad. Nå skal vi ha en god og fin treningsuke fram mot Ås-kampen. Så skal vi sette spikeren i kista på fredag og bli seriemestere i Akershus.

Ingen champagne
Men blir det seier mot Ås på fredag og første delmål er nådd blir det likevel ingen champagne i garderoben.
- Nei, men det blir muligens busstur til Ås. Champagne er såpass edelt vann at det får vi vente med. Når ting nå ser ut til å bli veldig likt som i fjor må prøve å gjøre ting litt annerledes. Men likevel må vi unne gutta å vinne en sterk 3. divisjonsavdeling, avslutter Ørjan Christiansen.

Husk å stemme på Kvik Haldens beste spiller i avstemninga til venstre på siden!


Her setter Mats Olavesen inn 1-0.


Ett mange hjørnespark i andre omgang

Les mer om kampen på:
ha-halden.no

Fakta:
Askim - Kvik Halden
Askim kunstgress – 19. september 2009

Resultat:
0-3 (0-2)

Målsjanser:
1-13

Scoringer:
0-1 Mats Olavesen (22)
0-2 Dardan Mehmeti (29)
0-3 Benjamin Yacoub (70)

Gule kort:
Benjamin Yacoub, Kvik Halden

Røde kort:
Ingen

Tilskuere:
90

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Magnus Henriksen, Dardan Mehmeti, Arthur Faranczuk, Per Herman Puck – Faton Hoti, Sindre Kjos-Wenjum, Sabri Khattab (Rasmus Bjærum, 61. min) – Mattis Bjørneby, Benjamin Yacoub (Kristoffer Sundt, 76. min) og Mats Olavesen (Kristoffer Solvang, 45. min).

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk

23. serierunde, 3. divisjon
Rakkestad – Ås, 5-3
Lisleby – Rygge, 2-5
Sprint-Jeløy – Østsiden, 2-2
Askim – Kvik Halden, 0-3
Selbak – Trøgstad/Båstad, 0-2
Sarpsborg 08 2 – Mysen, 21.09
Moss 2 – Drøbak/Frogn 2, 21.09

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Jan-Erik Markgren
Publisert: 25.09.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge