Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Stian Kello senket Ås

Av Arild Skagen


At han er en måltjuv av klasse fikk han virkelig vist i dagens juniorkamp. 3 scoringer med hodet etter finfin servering av Erik Glomsrød, samt og sette inn sin egen retur på tampen av kampen avgjorde Stian kampen så og si på egen hånd. Med 4-1 seier går juniorene igjen opp på topp av tabellen.

Kampen begynte som så mang andre tidligere i år, med størst press fra Kvik Halden. Peter Bjørkheim og Drilon Turkaj hadde noen store sjanser i starten hvor de fort kunne ført Kvik i føringen. Ås derimot kom sjelden lenger enn til vår 16 meter, og vi noterte kun en sjanse for de i første omgang.

Selv om Kvik Halden har flere spillere ute, enten det være seg skade eller ferie virket ikke det inn på innsatsen som ble lagt ned. Spillet er satt i system og utførelsen er da ikke avhengig av enkeltspillere. I første omgang foregår det meste av spillet på vår høyre side i trespann med Josef Myhren Bouchleh, Drilon Turkaj og Qamil Peci. Gang på gang blir det doblet og mulighetene åpner seg etter hvert.

Det er likevel fra venstre side det skal skje. Ett frispark midtveis inn på Ås sin halvdel blir servert av Erik Glomsrød. Hvem rager høyest? Jo Stian Kello er gutten som vil mest og fører Kvik opp i ledelsen med en nydelig heading. Påfølgende periode faller i intensitet og Kvik slipper Ås mer inn i kampen, men vi klarer og holde unna til pause.

I 2. omgang står jeg fortsatt ved kiosken og nipper til kaffen i kveldskulda da Kvik får ett frispark. Nok en gang er Erik servitør og nok en gang viser Stian seg frem som den goalgetter han er. Nå aner vi seieren og seriemesterskapet i det fjerne. Men Stian vil mer i denne kampen, han har tydeligvis ikke fått vist seg nok frem.
Ny dødball og omtrent identisk scoring. Han noterer seg med sin andre hattrick på to kamper og befester sin plass i hierarkiret som lagets ubestridte toppscorer.

Nå er det til tider kun ett lag på banen, men ut av ingenting kommer Ås seg til en overgang. Innlegg eller hva det var ment som går i lengste stolpe og inn. Paralyserte står flere og undrer på hva som skjedde??

Ås-dødaren
Men en mann har gjennom denne sesongen vært en av de som har startet færrest kamper, men likevel putte jevnt og trutt i serien. Under Norwaycup ble han også lagets toppscorer. De som har fulgt gutten gjennom sine ungdomsår hos bl.a Askim, Kvik, TTIF og tilbake til Kvik vet at gutten har målteft.
Ås er nå meget slitne og vi kjører på for flere nettkjenninger. Flere som forsøker seg men de lykkes ikke i det avgjørende øyeblikk. For nettopp denne torsdagen vies til Stian Kello. For fjerde gang i kampen kjemper han seg opp på en corner, headingen har retning mot keeper som må gi retur. Denne sørger Stian selv for at går i mål og han kan med stor selvfølge kalle seg en ekte matchvinner.Seieren betyr at Kvik Haldens juniorlag igjen troner på toppen av tabellen 2 poeng foran Moss 2. Resterende lag er hektet av og det kan fort bli avgjort i siste runde. Da møter Kvik nemlig Moss 2 på bortebane, som forøvrig kun har en kamp igjen. Men likevel kan den kampen bli helt ubetydelig om Sprint/Jeløy slås til onsdag. Moss FK 2 har sitt førstelag i interkrets og ligger pr dags dato på en 6. plass. Noe som betyr at de beholder plassen, dette gjør igjen sitt til at Kvik Haldens juniorer skal spille interkrets neste år. Mange av disse gutta var med på guttelaget når de spilte interkrets i 2007, en erfaring som de sikkert vil nyte godt av til neste sesong.

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri Kvik

Fakta
10 serierunde KM sluttspill G19
Ås IL - Kvik Halden FK

Resultat
1-4 (0-1)

Tilskuere
20

Startoppstilling (bytter i parentes)
Markus Løken - Josef Myhren Bouchleh, Simon Petersen, Kristoffer Sundt, Erik Glomsrød (Christoffer Ståhl) - Drilon Turkaj, Martin Ingerø, Henrik Sjømo Eriksson - Qamil Peci (Bredo Moberg), Stian Kello og Peter Bjørkheim (Christian Børke)

Tekst: Arild Skagen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 01.10.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge