Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Scoret på alt mot Rakkestad

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden hviler ikke på laubærene til tross for at serien er avgjort. Hele 9-0 ble seierssifrene mot Rakkestad på Halden stadion i en fotballkamp som inneholdt alt og litt til! Seks(!) annullerte scoringer, ett rødt kort, ett straffespark og et forrykende regnvær var noen av ingrediensene.

Rakkestad hadde ikke tapt på to måneder når laget reiste til Halden lørdag ettermiddag og etter forrige serierundes seier mot Sprint-Jeløy burde selvtilliten ha vært på topp hos gjestene. Men debutant fra start, Rune Lange, satte tidlig standarden i kampen ved å sette inn 1-0 etter bare to minutter. En målsjanse og en scoring. Et mønster som skulle bli en gjenganger i kampen. For bortsett fra tre store muligheter som gikk utenfor i første omgang, en tverrliggertreff og et brent straffespark i andre omgang, scoret Kvik Halden på det som var av muligheter.

En merkelig fotballkamp
Etter hjørnespark i det 27. minutt satte Arthur Faranczuk inn 2-0 og to minutter før pause økte Sabri Khattab til 3-0. Også det etter hjørnespark. De siste 45 minuttene må føyes inn i historiebøkene under kategorien ”en merkelig fotballkamp”. Hele seks baller måtte Rakkestads keeper hente ut av nettmaskene etter tre scoringer av innbytter Ole Morten Unum, ett av Mats Olavesen og ytterligere to av Sabri Khattab.

Seks annullerte mål
I tillegg hadde Kvik Halden hele fire baller til over målstreken, men samtlige ble annullert for offside. I tillegg til ett annullert mål i første omgang og en offsideannullering hos Rakkestad var det til sammen hele seks scoringer som ikke ble godkjent i kampen. Flere av avgjørelsene var av den svært tvilsomme sorten og dommertrioen hadde nok et par situasjoner å tenke over i natt. Men den aller mest tvilsomme avgjørelsen i kampen var nok da Per Herman Puck ble tildelt straffespark. Han gikk ikke engang i bakken før dommeren pekte på straffemerket. Etter lattersalvene fra tribunen å dømme skulle en tro det var noe helt annet enn en fotballkamp man så på. Rakkestads høyreback fikk samtidig marsjordre etter sine protester. Som et lite plaster på såret brant Lukasz Lubieniecki sitt første straffespark for sesongen. For en gangs skyld kan man vel si at rettferdigheten seiret i den situasjonen.

Våt fotballkamp
Men lørdagens komedie på Rødsjordet hadde ikke vært den samme uten det ene kvarteret i andre omgang da himmelens sluser virkelig åpnet seg og ga oss en viss pekepinn på hva vannpolo går ut på. En morsom og severdig fotballkamp og mange flotte prestasjoner hos hjemmelaget endte til slutt med en fantastisk 9-0-seier. En serierunde gjenstår av sesongen og Kvik Halden har en målforskjell på 98-9. Klarer laget å nå 100 scorede mål og klarer Thomas Sandem å holde baklengsmålene på et ensifra tall?

Svaret kommer lørdag 10. oktober da siste seriekamp spilles på Bellevue på Jeløya.

Husk å stemme på Kvik Haldens beste spiller i avstemninga til venstre på siden!

Klikk her for bilder fra kampen i Galleri KvikKlikk på bildet over for å se høydepunktene fra kampen

Ørjan Christiansen: - Vi er bra effektiveKlikk på bildet over for å se hele intervjuet

Les mer om kampen på:
ha-halden.no
r-a.no

Fakta:
Kvik Halden - Rakkestad
Halden stadion – 3. oktober 2009

Resultat:
9-0 (3-0)

Målsjanser:
15-4

Scoringer:
1-0 Rune Lange (2)
2-0 Arthur Faranczuk (27)
3-0 Sabri Khattab (43)
4-0 Mats Olavesen (61)
5-0 Ole Morten Unum (66)
6-0 Ole Morten Unum (71)
7-0 Sabri Khattab (75)
8-0 Ole Morten Unum (85)
9-0 Sabri Khattab (90)

Gule kort til Kvik Halden:
Lukasz Lubieniecki

Røde kort:
Ett til Rakkestad (83)

Tilskuere:
101

Startoppstilling (bytter i parentes):
Thomas Sandem – Lukasz Lubieniecki, Dardan Mehmeti, Arthur Faranczuk, Per Herman Puck – Faton Hoti, Sindre Kjos-Wenjum (Rasmus Bjærum, 70. min), Sabri Khattab – Mats Olavesen, Rune Lange (Ole Morten Unum, 59. min) og Mattis Bjørneby (Jørgen La Coure Strand, 52. min)

Kampoppsett
Tabell
Spillerstatistikk

Diskuter A-laget
Les flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Heidi Haukenes Karud
Publisert: 03.10.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge