Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Møter Ørn Horten i kvalet!

Av Petter Jacobsen


Det har lenge ligget i lufta, men i går kveld ble det endelig klart. Ørn Horten blir Kvik Haldens motstander i to kamper om en plass i 2. divisjon.
Oppdatert!


Det ble klart i går da Sandefjord 2 bare klarte 1-1 borte mot Falk. Men med kompakt forsvarsspill og iherdig innsats sendte Falk naboklubben Ørn til opprykkskvalifisering, samtidig som laget selv sørget for å berge plassen i 3. divisjon. Siste serierunde i Vestfold spilles dermed helt uten betydning.

Les mer om kampen mellom Falk og Sandefjord 2 på:
orn-horten.no
falkfotball.net

Klikk her for tabellen i 3. divisjon avdeling Vestfold

Kvik-trener Ørjan Christiansen var ikke overraska over at Falk tok poeng fra et Sandefjord 2 han synes har virka resignerte i jakten på avdelingsseieren. Han var også veldig glad for at Vestfoldavdelingen ble avgjort i går.
- Det er veldig ok å få avgjort hvem vi skal møte. Når det er sagt håpa vi også at det skulle bli Ørn. Ikke for at dem er dårligere, men for at vi da møter et lag med like forutsetninger og det blir en mer fair kamp.
Med den ekstremt spennende innspurten i 4. divisjon og kvalkamper til 2. divisjon som bare er dager unna innrømmer Ørjan Christiansen sommerfugler i magen, men prøver likevel å holde fokus.
- Det viktigste er at vi er konsentrerte og fornuftige og ikke tenker for mye på kvalkampene. Det er skummelt om spillerne bruker for mye energi på kvalkampene allerede. Nå skal vi først gjøre unna en b-kamp på fredag og den siste seriekampen i 3. divisjon på lørdag og så skal vi være veldig konsentrerte når kvalkampene kommer, sier han.

Nå er det også endelig bestemt at kampene spilles lørdag 17. og 24. oktober og Kvik Halden starter med hjemmekamp! Kampstart begge dagene er kl. 14:00!

Tekst: Petter Jacobsen

Publisert: 05.10.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge