Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kvik Halden 2 på opprykksplass

Av Petter Jacobsen


Med en serierunde igjen å spille i 4. divisjon ligger Kvik Halden 2 på andreplass på tabellen, den siste plassen som kvalifiserer til opprykk. Etter mandagens 3-0-seier mot Hafslund ligger Kvik HFKs rekrutter foran Borgar på bedre målforskjell.

Mer spenning foran den siste serierunden er det vel vanskelig å få. Opprykket kan faktisk bli avgjort på hvilket lag som har scoret flest mål denne sesongen! Kvik-trener Ørjan Christiansen var svært fornøyd med at rekruttene skaffet seg et godt utgangspunkt før den siste runden.
- Nå har vi bedre kontroll på det og det aller meste er opp til oss sjøl, men det er klart at det vil kunne bli avgjort på hvor mange mål vi scorer i kampen og vi kommer sikkert til å ha kontakt med folk på Østsiden på fredag, sier Christiansen.

Han synes 3-0 var et godt bilde på gårsdagens kamp mot Hafslund.
- Det var en bra gjennomført kamp der vi har kontroll fra start til slutt. Hafslund skaper knapt målsjanser i det hele tatt og vi er solide defensivt. Offensivt skaper vi ok med sjanser og uttellingen er bra, synes han.

Kvik Halden 2 gikk til pause med 1-0-ledelse etter at Hafslund hadde satt ballen i eget nett. Etter hvilen økte Magnus Henriksen (ballen var muligens også innom beinet til Håkon Bukholm) til 2-0 etter 48 minutter før Jørgen La Coure Strand satte punktum med en kanonscoring kvarteret før slutt.

- Det viktigste i dag var å ta tre poeng og samtidig holde nullen og få noen plussmål. Hafslund kjemper mot nedrykk og det er aldri enkelt å møte sånne lag utover høsten. På en så liten bane som Risum blir det ofte mye duellspill og ikke mye finspill. Men i de periodene vi klarer å få ballen til å gå kommer vi også til målsjanser, oppsummerer Christiansen.

Siste serierunde i 4. divisjons spilles altså på fredag. Kvik Halden 2 møter Greåker på bortebane, mens Borgar møter Østsiden 2 på bortebane. Før kampen har Kvik Halden 2 og Borgar samme poengsum, men haldenserne ligger foran med to plussmål mer.

Les mer om kampen på:
ha-halden.no

Fakta:
Kvik Halden 2 – Hafslund
Risum kunstgress – 5. oktober 2009

Resultat:
3-0

Målsjanser:
10-2

Scoringer:
1-0 Selvmål (24)
2-0 Magnus Henriksen (48)
3-0 Jørgen La Coure Strand (77)

Gule kort:
Benjamin Yacoub, Kvik Halden

Røde kort:


Tilskuere:
50

Startoppstilling (bytter i parentes):
Joachim Langvik – Magnus Henriksen, Martin Torp, Jonas Heli Hansen, Josef Myhren Bouchleh (Drilon Turkaj, 82. min) – Jan Arild Andersen, Rasmus Bjærum, Håkon Bukholm – Kristoffer Solvang, Benjamin Yacoub (Ole Morten Unum, 75. min) og Kristoffer Sundt (Jørgen La Coure Strand, 45. min).

Kampoppsett
Tabell

21. serierunde, 4. divisjon
Greåker – Østsiden 2, 2-5
Borgar – Trosvik, 2-1
Berg – Borgen, 3-0
Tistedalen – Sprint-Jeløy 2, 2-4
Hærland/Mysen 2 – Ekholt, 7-1
Kvik Halden 2 – Hafslund, 3-0

Diskuter rekruttlaget
Les flere nyheter om rekruttlaget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 05.10.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge