Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Sprint-Jeløy - Kvik Halden

Av Petter Jacobsen


Det har gått fort. Det har gått veldig fort. Det føles som om sesongstarten 17. april bare var for noen uker siden. Men sannheten er at på lørdag spilles den siste og 26. seriekampen i 3. divisjon og Kvik Halden møter Sprint-Jeløy på bortebane.

Skuffelsen etter fjorårets nederlag mot Fram Larvik i opprykkskvalifiseringa la seg etter bare et par uker. Nye planer ble lagt og ny motivasjon ble hentet fram foran den fjerde sesongen i 3. divisjon og nok engang var det soleklare målet opprykk! Kvik Halden har en ung stall, men Ørjan Christiansen har temmet sine disipler til å bli svært disiplinerte fotballspillere. Laget har stått foran den ene store utfordringen etter den andre mot lag som på papiret er svakere. Men mot antatt svakere lag stilles det enda større krav til motivasjon og innstilling. Årets utgave av Kvik Halden har klart jobben glimrende og sørget for en spenningsløs avslutning på sesongen til tross for knallharde motstandere. Nå skal kronen settes på verket borte mot den argeste konkurrenten Sprint-Jeløy. Deretter venter to kamper i porten til norsk toppfotball!

100 mål?
Selv om serien er avgjort for lengst og vi ble snytt for den perfekte seriefinalen på Jeløya akter Ørjan Christiansen å avslutte sesongen med stil på lørdag.
- Vi tok en prat før Rakkestad-kampen og ble enige om at vi skal fullføre med stil og gå for seier de siste to kampene også. Samtidig hadde det vært gøy og bikket 100 mål. Vi har sluppet inn ekstremt lite mål i hele år, og vi fokuserer alltid på å holde nullen, så det var naturlig også de siste to kampene. Men dette er ikke noe vi går og tenker på. Vi får se etter kampen på lørdag hvordan det ender. Uansett er vi seriemestere og det er en deilig følelse og ha med seg inn til Jeløya, sier Kvik-treneren.
Kvik Halden har etter forrige serierundes 9-0-seier mot Rakkestad en målforskjell på svært imponerende 98-9.

Med forbehold
Christiansen forteller at man går for seier borte mot Sprint, men at det også vil bli tatt en del hensyn.
- Vi ønsker å vinne alle kamper vi er involverte i, men det er en spesiell kamp som kommer tett etter Greåker kampen, og ikke minst har vi en kvalifisering som venter. Med tanke på kort er ikke det noe issue rundt gule kort siden de strykes etter hva jeg har funnet ut, men røde vil naturligvis få konsekvenser. Vi gleder oss til å dra til Jeløya med lave skuldre og har stor tro på tre poeng og en fin avslutning.

Stor konkurranse
Det er knyttet stor spenning i Halden til om Rune Lange vil bli den forsterkninga i kvalifiseringa som man håper på. Hittil har han spilt til sammen 90 minutter på to kamper og scoret ett mål. Men det er flere angrepsspillere som har imponert voldsomt i de siste kampene. Mats Olavesen spilte en god kamp mot Rakkestad og scoret ett mål, mens Ole Morten Unum kom inn og scoret tre mål mot Rakkestad. I tillegg har både Mattis Bjørneby og Jørgen La Coure Strand vist meget gode offensive takter. Derfor kan ikke Christiansen love at Lange er med i startoppstillinga mot Sprint-Jeløy.
- Det får vi se på. Jeg har ikke tatt ut noe lag, men det blir garantert en del endringer. Jeg vil se flere spillere i aksjon, og vi har også en balansegang i forhold til belastning osv å ta hensyn til. Vi stiller uansett et sterkt og meget motivert lag mot Sprint på lørdag og gleder oss til kampen, avslutter han.

Tidligere møter med Sprint-Jeløy:
01.07.09: Kvik Halden – Sprint-Jeløy, 1-1 (Les kampreferat, )
06.08.05: Sprint-Jeløy - Kvik Halden, 2-2 (Les kampreferat) (2. divisjon)
23.04.05: Kvik Halden – Sprint-Jeløy, 1-2 (Les kampreferat) (2. divisjon)
15.08.04: Kvik Halden – Sprint-Jeløy, 3-3 (Les kampreferat) (2. divisjon)
08.05.04: Sprint-Jeløy – Kvik Halden, 0-2 (Les kampreferat) (2. divisjon)
17.08.03: Kvik Halden – Sprint-Jeløy, 4-2 (Les kampreferat) (2. divisjon)
10.05.03: Sprint-Jeløy – Kvik Halden, 0-1 (Les kampreferat) (2. divisjon)
18.08.02: Kvik Halden – Sprint-Jeløy, 0-3 (Les kampreferat) (2. divisjon)
08.05.02: Sprint-Jeløy - Kvik Halden, 0-0 (Les kampreferat) (2. divisjon)
07.10.01: Sprint-Jeløy - Kvik Halden, 3-4 (Les kampreferat) (2. divisjon)
07.07.01: Kvik Halden – Sprint-Jeløy, 7-1 (Les kampreferat) (2. divisjon)

Få med deg Sprint-Jeløy - Kvik Halden på Bellevue lørdag 10. oktober kl. 15:00!

Husk å tippe resultatet i kampen i Kvik Halden FKs tippekonkurranse!

Klikk her for å tippe resultatet mellom Kvik Halden og Rakkestad

Sprint-Jeløy på nett: sprint-jeloy.no

Klikk her for å diskutere A-laget
Klikk her for å lese flere nyheter om A-laget

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Lill-Marlen Nes
Publisert: 08.10.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge