Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Faraasen gjør comeback i Kvik-buret

Av Petter Jacobsen


32-åringen med hele sin fortid i Kvik Halden har spilt for TTIF i 4. divisjon de to siste sesongene, men har nå bestemt seg for å satse for fullt i Kvik Halden igjen.

- Det har vært to bra år, det skjer mye bra i klubben og jeg har blitt veldig glad i Tist’ærn, men jeg ser dette som en siste mulighet til å kunne være med på noe stort i Kvik Halden, sier Frode Faraasen.

Thomas Sandem har voktet Kvik-buret i nærmest samtlige kamper de to siste sesongene og har vært en sterk bidragsyter til at Kvik Halden kun har sluppet inn 35 mål på de 52 siste seriekampene. Men nå takker Sandem for seg på grunn av jobbsituasjonen og vier plassen igjen til veteranen Frode Faraasen.
- Jeg må si jeg ble litt overraska når henvendelsen kom, men det er klart at det var ikke noe vanskelig valg å si ja. Det blir min siste mulighet til å være med på et opprykk med Kvik. I tillegg virka det å være et sterkt ønske fra klubben å hente meg og tilbakemeldingene fra spillerne har vært positive, sier Faraasen som har litt av en utfordring etter at Sandem og co kun slapp inn ni seriemål denne sesongen.
- Det har jeg faktisk ikke tenkt på, men å slippe inn ni mål på en sesong er jo bare vanvittig sterkt.

Bortsett fra de to siste sesongene i TTIF og en sesong i Sparta Sarpsborg har Frode Faraasen spilt i Kvik Halden hele sitt liv. Han minnes sist Kvik Halden rykka opp i 2. divisjon og kjempa i toppen om opprykk til 1. divisjon allerede året etter. Kanskje er dette starten på et nytt eventyr.
- Det er ingen tvil om at Kvik vil kjempe i toppen også denne sesongen, men det er nok flere lag som vil melde seg på og det blir nok både jevnere og tøffere. Men det er bare positivt og med det som skjer i Kvik om dagen er jo ikke forutsetningene noe dårligere for å nå kvalifiseringa, sier han.

Vi benytter derfor muligheten til å takke Thomas Sandem for nok en fantastisk periode i Kvik Halden og ønsker samtidig Frode Faraasen velkommen tilbake!

Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 17.11.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge