Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Unum senket gamle lagkamerater

Av Petter Jacobsen


Ole Morten Unum scoret tre av målene da Kvik Halden tok seg videre til kvartfinale i romjulscupen på bekostning av Unums tidligere lagkamerater i Rygge. Nå venter Trosvik i morgendagens kvartfinale. Kampstart er kl. 16:00!

Dagens siste åttendelsfinale i Østfoldhallen fikk en pangstart med scoring til begge lag før det var spilt tre minutter. 1-1 stod det også ved sidebytte og også etter hvilen fulgte årets divisjonskollegaer hverandre tett. Ved full tid stod det 3-3 og kampen måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse. Kvik Halden scoret på fire av fem straffer, men lå tynt an på stillingen 3-5. Ole Morten Unum reduserte til 4-5, Rasmus Bjærum utlignet til 5-5, Christoffer Solheim til 6-6 og til slutt avgjorde Dardan Mehmeti straffedramaet til 7-6.

0-1 Egil Horgmo, 1. min
1-1 Ole Morten Unum, 3. min

2-1 Ole Morten Unum, 33. min
2-2 Stian Clausen. 38. min Straffe
3-2 Kristoffer Sundt. 39
3-3 Mads Lindkvist 39

Straffesparkkonkurranse:
3-4 Simen Uggerud
3-5 Mads Lindkvist
4-5 Ole Morten Unum
5-5 Rasmus Bjærum
5-6 Jasmin Feratovic
6-6 Christoffer Solheim
7-6 Dardan Mehmeti

Kvik-trener Ørjan Christiansen oppsummerer prestasjonene hittil i turneringen som svært varierende, men dagens kamp mot Rygge var han godt fornøyd med.
- Vi spiller en bra match i dag og har vel egentlig full kontroll, men blir dessverre straffa av personlige feil. Frode Faraasen bør nok ta på seg Rygges siste scoring 40 sekunder før slutt. Men heldigvis gjorde han det godt igjen i straffekonkurransen. Så alt i alt en positiv kamp i dag.

I kvartfinalen møter Kvik Halden Trosvik som i dag overraskende banket Sarpborg 08 ut av turneringen med imponerende 11-2. I kvartfinalen blir det også et spennende møte mellom vår egen Dardan Mehmeti og Trosviks Durim Mehmeti. Brødrene møtes nok til kamp med litt ekstra motivasjon i morgen. Men Ørjan Christiansen tror ikke det bare er Dardan som må møte til kamp med ekstra motivasjon for at det skal bli avansement mot Trosvik.
- Vi må nok opp et hakk eller to i morgen. Også Trosvik består jo av mannfolk med hår på brøstet og med unggutter som løper mye så det blir en tøff nøtt. I tillegg må vi jobbe med å treffe mål når vi avslutter, mener Christiansen.

Få med deg Kvik Halden – Trosvik i kvartfinalen i romjulscupen i Østfoldhallen onsdag kl. 16:00!

(Semifinalen spilles kl. 18:00 og finalen har kampstart kl. 20:00.)


Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 29.12.2009
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge