Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Nesodden - Kvik Halden

Av Petter Jacobsen


Begge lag rykket opp i fjor, begge lag står med fire poeng etter tre serierunder denne sesongen og lagene ligger som nummer 8 og 9 på tabellen. Kvik Halden gjester Nesodden i 2. divisjons 4. serierunde på Berger stadion lørdag kl. 16:00!

Del på Facebook

Få med deg Nesodden - Kvik Halden på Berger stadion 7. mai kl. 16:00!

Klikk her for å delta og invitere venner

Finn veien til Berger stadion! Klikk for kjørebeskrivelse

Bli med i Kvik Halden FKs tippekonkurranse!

Klikk her for å tippe resultatet i kampen mellom Nesodden og Kvik Halden

Solid serieåpning
Nesodden har overrasket alle i serieåpninga. Etter et oppskriftsmessig tap (3-5) mot Lørenskog i første match har Nesodden spilt uavgjort mot Moss (1-1) og vunnet borte mot Rosenborg 2 (2-1). I tillegg har laget sendt fjorårets cupfinalist Follo ut av Norgesmesterskapet etter 2-0 i første runde.

Kvik Halden 3, Nesodden 0
I de siste oppgjørene mot Nesodden har haldenserne trukket det lengste strået. Kvik Halden vant to ganger (5-1 og 3-2) mot Nesodden da lagene møttes i 3. divisjon i 2006. I 2008 vant Kvik Halden 5-2 (Les referat) i NMs første kvalifiseringsrunde.

Nesodden på nett: idrett.speaker.no

Blogg om Nesodden: fotballnesodden.wordpress.com

Flere Unum-minutter?
Kvik-trener Ørjan Christiansen er klar for nok en knallhard kamp.
- Jeg forventer en tøff og fysisk kamp mot et lag som har prestert godt den siste perioden. Seier borte mot Rosenborgs rekrutter og deretter avansement i cupen på bekostning av Follo er solide saker, sier han.

Rapportene sier at det er svært vanskelig baneforhold på Berger Stadion.
- Den innbyr ikke til finspill, og det må vi ta hensyn til og gjør at vi antagelig legger opp strategien deretter. Jeg ser for meg to aggressive lag som går ut i maks fart, som kan gi et vekslende kampbilde der boksspillet fort blir den avgjørende faktoren til slutt.

Fjorårets toppscorer Ole Morten Unum scoret sitt første for Kvik Halden denne sesongen borte mot Drøbak/Frogn på mandag. Mot Nesodden på lørdag kan det bli enda flere spilleminutter på Unum.
- Vår spillerstatus er oppløftende, både hos Ole Morten og de andre som har vært ute. Petter Hermstad håpes også å være i full drift fra onsdag. Vi fikk rullert litt på mannskapet i cupkampen mot Drøbak der flere fikk hvile med sår og sliten muskulatur. I tillegg har spillere med manglende matchtrening fått ytterligere minutter på banen. Vi nærmer oss den situasjonen vi har ventet en stund på, der det blir tøft bare å plukke ut en 18-manns tropp.

Samtidig erkjenner Christiansen at både enkeltspillere og laget har mye å gå på.
- Vi er fortsatt på et tidlig stadium i sesongen, og erfaringsmessig er ikke Kvike-laget i god prestasjons- og spillerytme før litt ut i mai-måned. Derfor handler det fortsatt om de enkle og fundamentale tingene som vilje, tæl og løpskraft. Men vi har tatt store skritt prestasjonsmessig i de siste to kampene, og laget som starter lørdag skal bygge videre på dette for å ta med tre poeng hjem, sier Ørjan Christiansen.

Få med deg Nesodden - Kvik Halden på Berger stadion 7. mai kl. 16:00!

Klikk her for å delta og invitere venner

Følg kampen live på Radio Prime! Klikk her for nettradio

Sjekk tabellen i 2. divisjon avd. 1

Klikk her for å lese flere nyheter om A-laget

Følg Kvik Halden på FacebookTekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 04.05.2011
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge