Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

KM A: Kviks juniorer vant mot Greåker!

Av Sverre Løken


Det smakte godt med tre poeng for Kviks juniorer i onsdagskveldens kamp på Strupe. Det ble en fortjent 3-0 seier til slutt etter 0-0 til pause. Kviks mål ble laget av Simon, Ole Jacob og Marcus.
Oppdatert 18/5 med flere bilderLa det være sagt med en gang: Denne gangen fortjente dere å vinne gutter! Etter noen kamper med marginer mot oss, har vi de endelig med oss i dag. Når vi får ”hull på byllen” i det 58. minutt, føles det godt at vi endelig får betalt for tålmodig og hardt arbeid over lengre tid. På benken høres følgende kommentar fra en av spillerne som akkurat har blitt byttet ut: ”Det er en deilig følelse å lede, gutter!”

Første omgang begynner egentlig litt tamt. Det er to lag som prøver å holde ballen i eget lag, samtidig som de ”kjenner litt” på hverandre.

Ingen av lagene produserer særlig mange sjanser. Etter 19 minutter kommer Kviks første: Carl kommer rundt på høyre side, og fra ganske skrått hold på ca 14-15 meter, vender han opp og prøver å skyte/skru ballen over og forbi Greåkers keeper. Ballen har faktisk god retning, men treffer tverrliggeren og kommer ut igjen. Vi kommer ikke tidsnok fram for å få noe ut av andreballen.

Greåker har også en stor sjanse i denne omgangen, men heldigvis for oss går avslutningen deres fra litt spiss vinkel i nettveggen på Eiriks venstre side.

Vi tar egentlig mer og mer over mot slutten av omgangen. Vi ser flere ganger at vi får til kombinasjoner som kunne ha blitt farlige…
- Jesper og Carl
- Ole Jacob og Drilon...
- Drilon i duell med keeper etter frispark fra Ole (avblåst for angrep…)

Etter 38 minutter kom regnet…

Andre omgang blir etter hvert preget av mange tøffe dueller, ofte som følge av den etter hvert ganske glatte Strupematta.

I det 58.minutt får vi frispark fra ca 28-29 meter etter en slik duell:
Oleronaldo Jacob skritter opp avstanden til ballen og skyter inn på mål. Greåkers keeper greier ikke å få ballen unna og etter litt fram og tilbake i feltet, er det Simon som får æren av å sette ballen i mål. Endelig litt marginer som er på vår side og full jubel blant alle, både på og utenfor banen.

Når så Ole får en ny mulighet etter nok en knallhard duell bare minuttet senere, denne gangen fire-fem meter nærmere, øyner vi at vi er på gang.
Denne gangen knaller Ole til med et skudd i ren Ronaldostil. Ballen fyker i mål, forbi muren og ned i keepers høyre hjørne. Det gjorde heller ikke noe for oss at Carl startet inn foran keeper og ”ødela” litt av sikten…

Enda mer jubel nå enn sist – 2-0 på to minutter. Herlig gutter!

Vi gjør noen planlagte bytter like etter, og når en av de som kommer ut på benken sier: ”Det er en deilig følelse å lede, gutter!”, snakker han sikkert på vegne av de fleste på laget. Denne følelsen trengte selvtilliten vår!

Etter 75 minutter kunne det blitt spennende igjen. Greåker kommer til en stor sjanse, men skuddet fra 7-8 meter redder Eirik i full strekk med høyre hånda – i ren Van der Saar stil!

Vi spiller bra nå. Jespers slepne teknikk og Marcus sin fart og skuddstyrke kommer til sin rett i det 80. minutt. Da kombinerer de fint i en overgang. Marcus sitt flotte skudd går inn i keepers venstre hjørne til 3-0!

Kvik spiller for øvrig det siste kvarteret med en mann mer på banen. En Greåkerspiller fikk marsjordre etter sitt andre gule. Kampen som aldri er stygg, har likevel en del tøffe dueller, spesielt i andre omgang. Nico og Mikkel hos oss får også gk i sluttminuttene…

Kampen ebber ut med 3-0 til Kvik. Gratulerer gutter – nå gjelder det å fortsette slik om en uke når Borgen står som motstander den 19. mai.


11. mai, KM serien avd. 1 – vår, Strupe KG:

Kvik HFK jr. – Greåker jr. 3-0 (0-0)

Laget:
Eirik Havnes Løken
Lars Petter Ahlsen (Carl Erik 76. min)
Simon A. Petersen
Jakob Madsen Lund (k)
Niklas Kalmar
Martin Ingerø
Drilon Turkaj (Marcus J. Forsstrøm 45. min)
Ole Jacob Herft (Drilon 76. min (Mikkel 85. min))
Mikkel Engebretsen (Nicolai Johansen 61. min)
Carl Erik Skagen (66. min Arber Shkodrani)
Jesper Poulin Hansen

Ubenyttet reserve: Christoffer Grimstad

Målfakta:
58. min 1-0, Simon A. Petersen (etter frispark fra Ole)
59. min 2-0, Ole Jacob (frispark rett i mål)
80. min 3-0, Marcus (flott ass. av Jesper)

Fire gule kort til Greåker/ett resulterte i RK (2xgk)
To til Kvik HFK: Nico og Mikkel

Ikke tilgjengelige spillere i dag: Martin Makuch (skulle startet, skadet under oppvarming, Simon spilte isteden), Eirik H, Fitor, Sebbe, Anton.


Ca 30 tilskuere(Hvor var den overbygde tribunedelen når den trengtes som mest i 2. omgang? - selv "linjemannen" trakk i "skjul"...:)

Eirik hadde en god kamp i målet!


Nære på Carl! Ballen danset på tverrliggeren.


Se flere bilder fra kampen


Tekst: Sverre Løken
Foto: Sverre Løken
Publisert: 11.05.2011
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge