Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Kvik Eldres på Trondheimstur

Av Petter Jacobsen


I anledning Ragnhild Stjernevalls 60-årsdag i dag og som takk for en enorm innsats for klubben ble Kvik Eldres invitert med på tur da Kvik Halden møtte Rosenborg 2 i Trondheim på mandag.

Del på Facebook

Ragnhild Stjernevall har i mange år svært en stor bidragsyter og lagt ned en enorm dugnadsinnsats for Kvik Halden Fotballklubb. Ragnhild er sammen med mannen Jan sjef for all kioskaktivitet i klubben, enten det er på Strupe eller stadion. I tillegg går hun sjelden glipp av en bortekamp når a-laget spiller. Vi gratulerer så mye med dagen og håper på mange minneverdige øyeblikk også i framtida!


Ragnhild Stjernevall fyller 60 år i dag! Gratulerer med dagen!

Kvik Eldres består av en gruppe medlemmer som tidligere var aktive idrettsutøvere i Kvik Halden. I dag går aktiviteten mye ut på å mimre fra gamle dager, men ikke minst bidra med dugnadsinnsats for klubben. Eldres har gjort og gjør en kjempeinnsats i vedlikeholdet av Kvik Haldens anlegg og utstyr og er svært betydelige for klubben!


Jan Stjernevall (t.v.) og Jan Johannessen konstaterer at dem har utstyret i orden på Lerkendal.

Forhåpentligvis ble mandagens Trondheimstur nok en uforglemmelig opplevelse, til tross for at selve kampen mellom Rosenborg 2 og Kvik Halden ble en skuffelse. Ragnhild og gutta i Kvik Eldres ble tatt i mot på Lerkendal og spiste en bedre middag i VIP-avdelingen med utsikt over mektige Lerkendal stadion. Deretter var det omvisning på "Brakka" der veggene var fulle av Rosenborgs historie. Omvisningen rakk aldri innom stadion fordi guiden også var speaker på selve høydepunktet med turen. Rosenborg 2 mot Kvik Halden. Selv om kampen endte 5-1 til trønderne og Kvik Eldres var skjønt enige om at dette var for svakt av Kvik Halden var alle strålende fornøyde med turen!

Tirsdag morgen var gjengen tilbake på Strupe. Klare for å ta fatt på en ny dugnadsrunde.



Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 25.05.2011
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge