Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Lørenskog - Kvik Halden

Av Petter Jacobsen


Lørenskog topper tabellen etter tre serierunder i 2. divisjon har enda til gode å tape. På lørdag reiser Kvik Halden til Rolvsrud stadion for å gjøre et forsøk på å hente hjem tre poeng.

Del på Facebook

Få med deg Lørenskog - Kvik Halden på Rolvsrud stadion 28. mai kl. 16:00!

Klikk her for å delta og invitere venner

Finn veien til Rolvsrud stadion! Klikk for kjørebeskrivelse

Bli med i Kvik Halden FKs tippekonkurranse!

Klikk her for å tippe resultatet i kampen mellom Lørenskog og Kvik Halden

Topper tabellen
Lørenskog er den eneste av forhåndsfavorittene som har innfridd i sesongenåpningen i 2. divisjons avdeling 1. På de seks første kampene har laget fire seire, to uavgjort og fortsatt til gode å tape. På Rolvsrud stadion har Lørenskog slått Nesodden (5-3), Moss (3-1) og spilt uavgjort (2-2) mot Rosenborg 2. Lørenskog har også slått Nybergsund Trysil ut av Cupen, men ble selv nylig utslått av NM mot Fredrikstad (0-4).

Lørenskog på nett: lorenskog-if.no

Revansjelystne
Kvik Halden hadde en meget bra treningsøkt torsdag kveld og laget så ut til å ha ristet av seg skuffelsen etter 5-1-tapet mot Rosenborg 2. Trener Ørjan Christiansen har satt fokus på nettopp kvalitet i treningsarbeidet for å hevet nivået i kamp.
- Vi skal ikke gjøre situasjonen vanskeligere enn den er. Det handler om knallhardt arbeid som starter på treningsfeltet. Vi må finne tilbake energien i spillet vårt og få frem igjen vinnerskallene. Det finnes ingen snarveier. Vi kommer fra en kamp og et tap som satte en støkk i oss mest på grunn av prestasjonen og måten vi fremstod på, og således resultatet som selvsagt ble stygt for vår del. Vi skal bygge på de kvalitetene vi vet vi har i laget, og angripe Lørenskog-kampen med stor revansjelyst for å forbedre prestasjonen, sier Christiansen.

Han tror på en jevn match mot Lørenskog og har stor tro på tre poeng.
- Vi har bra oversikt over hva som møter oss rent ferdighetsmessig og i forhold til hvordan Lørenskog spiller. Det er en tøff motstander, og de har en solid innledning å vise til. Jeg ser for meg nok en jevn match, der dyktighet på detaljer blir avgjørende. Men først og fremst må vi gjøre en god jobb på trening frem mot kampen, slik at vi fremstår som vi skal og presterer normalt pluss. Da har vi etter mitt syn alle muligheter til å slå Lørenskog og påføre deres første tap i seriesammenheng.

Få med deg Lørenskog - Kvik Halden på Rolvsrud stadion 28. mai kl. 16:00!

Klikk her for å delta og invitere venner

Følg kampen live på Radio Prime! Klikk her for nettradio

Sjekk tabellen i 2. divisjon avd. 1

Klikk her for å lese flere nyheter om A-laget

Følg Kvik Halden på FacebookTekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 26.05.2011
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge