Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Poengdeling for rekruttene

Av Arild Skagen


Kvik 2 gjestet Spartabanen i kveld og får en værst tenkelig start da Sparta går opp i ledelsen etter kun 4 minutter. Vi våkner litt etter dette og er det førende laget gjennom kampen. Selv om vi er det mest spillende laget får vi kun med oss 1 poeng etter at kampen ender 3-3. Kviks scoringer ble laget av Benji, Jonas og Drilon

Del på Facebook


Kvik 2 klarte ikke helt og følge opp A-lagets seier på lørdag. Vi stilte med ett sterkt mannskap med blant annet 8 startende seniorer. Hjemmelaget går som nevnt opp i ledelsen etter 4 minutter, hvor vi spiller ballen rett i beina på en Spartaspiller som igjen slår ballen i bakrom. Vi feilberegner og Spartas Thomas Høyem kan enkelt sette ballen inn bak Christoffer i mål.

Minuttet etter er vi på skuddhold men avslutningen blir for svak og plukkes enkelt av keeper. Vi fortsetter å holde ballen i laget og i det 9 minutt vinner Rasmus ballen, spiller til Benjamin som enkelt drar av en mann og kliner ballen opp i krysset. Dermed har vi fått ballanse i regnskapet og satser på at dette skal fortsette. Imidlertid er det Sparta som etter slurv hos oss kan øke til 2-1. Forsvaret er litt på tur og Spartas spiss plukker opp ballen, han får en dårlig touch og Grimstad ruser ut for å demme opp. Dessverre for oss blir stopperne stående å se på og ballen triller rolig over mållinja.

Ingen av lagene får helt tak i kampen men vi virker mest rolig i spillet og prøver å spille fotball, men alt for mange ganger blir vi førende med ball og det blir det sjeldent noe ut av. Sparta virker etter hvert slitne, noe vi burde utnyttet med hurtig bevegelser og pasninger. I 21 minutt kommer hjemmelaget til en stor sjanse men det ender med 5-meter. Rasmus har også en brukbar sjanse for oss men også dette skuddet går utenfor.

Jonas Becken har tydelig fått med seg at stopperne stod bak målene på lørdag og vil ikke være noe dårligere enn Dardan og Jonas. På en godt slått corner fra Faton rager han høyest og banker inn utligningen med hodet. 2-2 står seg til pause.

I andre omgang skal vi vise oss frem som ett bedre lag, noe vi også viser de gangene vi spiller ballen i laget. Sparta kommer til omgangens første sjanse, men heldigvis for oss over fra 5 meters hold. Etter deres sjanse er det vi som produserer de største sjansene. Faton har bl.a. ett par skudd, den ene går over mens den andre blir slått ut til corner. Marius får sendt av gårde ett lurt skudd som går i stanga og ut. Jørgen viser også frem skuddfoten og det første blir slått ut til corner. Derimot hans andre sjanse gir uttelling. Ett godt skudd som keeper gir retur på, her dukker Drilon opp og curler ballen i lengste med venstrefoten.

Nå er vi i føringen og skal holde dette ut de siste 20 minuttene. Sparta legger om for å jage utligningen, mens vi velger å holde igjen backrekka. Drilon er nær ved å øke ledelsen, men nok en gang blir skuddet slått ut til corner. Vi nærmer oss kampslutt og øyner seieren i det fjerne, men typisk nok får Sparta litt hjelp av dommeren på tampen av kampen. Han velger å overse en klar hands på Spartas spiss og lar spillet gå. Fløyta er på vei opp men han ombestemmer seg og vi blir da overkjørt og Sparta får sin etterlengtede utligning. Det føles urettferdig der og da, men vi legger det bak oss og jobber på de siste minuttene. På overtid skapes det ett par sjanser fra hjemmelagets side men Grimstad viser frem litt av sitt repertoar.
Det ender med 3-3 og poengdeling i divisjonens bunnoppgjør.

Fakta
9. runde 4. divisjon
Sparta Sarpsborg – Kvik Halden FK 2
Resultat 3-3 (2-2)

Tilskuere: ca 55

Scoringer:
1-0 Thomas Høyem 4’
1-1 Benjamin Yacoub 9’
2-1 Thomas Høyem 10’
2-2 Jonas Becken 41’
2-3 Drilon Turkaj 71’
3-3 Serdar Shawali 86’

Startoppstilling:
Christoffer Grimstad – Josef M. Bouchleh (Niklas Kalmar 80), Jonas Becken, Simon Petersen, Jørgen LaCour Strand – Rasmus Bjærum (Sebastian Eriksen 45), Drilon Turkaj, Faton Hoti, Benjamin Yacoub – Marius Næss Slydal, Ole Morten UnumTekst: Arild Skagen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 06.06.2011
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge