Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

God arbeidsmoral førte til seier

Av Arild Skagen


Juniorgutta la ned en formidabel innsats og fikk belønning i form av seier og 3 poeng. Kråkerøy ble regelrett overkjørt i første omgang og ett tosifret antall sjanser ble notert. Vi vinner til slutt 3-1 etter scoringer av Carl, Fitor og Eirik Hansen.

Del på Facebook

Juniorgutta fikk en skikkelig opptur og kunne fornøyde reise hjem fra Kråkerøya. Vel vitende at de hadde gjennom 90 minutter lagt ned en formidabel innsats og ikke minst bevist overfor seg selv at de kan spille skikkelig fin fotball. Gang på gang kjørte de på mot Kråkerøys bakre firrer og sjanse på sjanse ble notert i protokollen.

Etter 8 minutter kommer dagens første store sjanse, Carl blir spilt fint fri men får ikke avsluttet skikkelig og ballen ender over mål. Men som nevnt stod arbeidsmoralen høyt blant gutta i dag og vi fortsetter med en godt trykk på hjemmelaget. Ole kommer til avslutning minuttet etter Carl, men skuddet går rett på keeper. Det drøsser på med avslutninger de første 15 minutter, hvor både Drilon og Nico setter Kråkerøys keeper på prøve. Perioden blir etter hvert belønnet med scoring, Lars Petter vinner ballen på Kråkerøys banehalvdel og finner Fitor i god posisjon. Han igjen velger å spille til Drilon som igjen slipper ballen fint gjennom til Carl som enkelt kan sende oss opp i føringen. En deilig scoring både for laget og Carl.

Kråkerøy hadde sine overganger i omgangen, men uten å sette Eirik Løken på noen nevneverdige større prøvelser. Vår bakre firrer anført av en solid Simon var stort sett først i de fleste dueller og fremstod med en ro som spredde seg fint videre i laget. Det nærmeste de er mål i omgangen er på noen cornere som vi enten fint får klarert ut, eller plukkes av Eirik i mål.

Dagens førsteomgang var kanskje den beste jeg har sett gutta gjennomføre. Som nevnt fremstår backrekka med stor ro godt dirigert av Eirik, midtbanen kriger og vinner dueller som aldri før og får neste spilt fri angrepsrekka ved flere anledninger. Kvik får notert 15 brukbare sjanser/avslutninger i løpet av de første 45 minutter. Drilon, Ole, Sebbe, Carl og Nico kommer alle til avslutninger som fort kunne fått ett bedre utfall og ved flere anledninger ender de opp i corner. Vi er farlige når vi lar ballen og beina gå i stedet for å frakte ballen. Hurtig passningspill passer dere godt og undertegnede har ventet på denne omgangen. Virkelig morsomt å se på at dere får ut potensialet som jeg har vist dere har hatt.

I andre omgang kjører Kråkerøy på og overrasker oss litt med sin aggressivitet. Men etter hvert får vi summet oss og kan blant annet takke Eirik for noen gode innvolveringer slik at vi ikke får noen baklengs de første 10 minutter. Etter hvert fortsetter vi der vi slapp i første og sjansene begynner å komme igjen. I det 60 minutt spiller Fitor Carl fri, men denne gang får Kråkerøy avverget på streken. Minuttet etter er det Carl sin tur til å spille fri kameraten, denne gang til Jesper som skyter like utenfor. Etter 64 spilte minutter kommer første omgangs gigant Fitor på ett godt raid langs Kråkerøys venstreside, han avanserer langs dødlinja og sender oss elegant opp i en 2-0 ledelse. Kvarteret etter er han igjen sentral, da han finner en Sebbe på løp som igjen spiller fri Eirik Hansen. Eirik gjør ingen feil og tar laget opp i en 3-0 ledelse.

Vi bør vel også nevne at Kråkerøy hadde en bedre omgang og kom på farlige overganger ved flere anledninger. Bl.a. hadde spissen deres ett nydelig medtak hvor han samtidig vender bort vårt forsvar, heldigvis går skuddet like over. De skal likevel får sin etterlengtede scoring, med kun 5 minuter igjen av kampen lager vi frispark på hjørnet av 16 meteren. Frisparket slås i en bue over muren og inn mot bakre stolpe, vi feilberegner og ballen går vi stolpen og inn.

Men selv om de fikk sin scoring holder vi stand og kan til slutt slippe jubelen løs. Vi registrerer seieren og kan konstantere ett hopp på tabellen. Nå gjenstår en kamp før ferien, Lisleby gjester Strupegresset den 22. juni og med seier der kan vi være klare for A-sluttspillet. Vi takker Kråkerøy for en god kamp og gratulerer gutta med en skikkelig fin arbeidsinnsats. Dette varmet mitt hjerte gutter, dere er faktisk så gode som dere viste.Fakta
G19 KM avdeling 1, 7. serierunde
Kråkerøy kunstgress onsdag 8. juni

Kråkerøy IL – Kvik Halden FK 1-3 (0-1)

Scoringer:
0-1 Carl Erik Skagen 15’
0-2 Fitor Quranolli 64’
0-3 Eirik Hansen 79’
1-3 NN 85’

Gule kort
Carl Erik Skagen, Kvik Halden

Tilskuere: ca 20

Startoppstilling (bytter i parentes)
Eirik Løken – Lars Petter Ahlsen (Martin Makuch 80), Simon Petersen (Stian Pettersen 45), Jakob Lund, Nicolai Johansen – Ole Jacob Herft (Lars Petter Ahlsen 87), Fitor Quranolli, Sebastian Eriksen, Mikkel Engebretsen (back i 2 omg) – Drilon Turkaj (Jesper Poulin Hansen 45), Carl Erik Skagen (Eirik Hansen 76)


Les flere nyheter om juniorlaget

Tabell G19 avd. 1

Tekst: Arild Skagen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 08.06.2011
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge