Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Meget sterkt bortepoeng for rekrutt

Av Arild Skagen


HSV bød opp til fest og hadde bestemt seg for å innta tabelltoppen mot bunnlaget Kvik 2 i kveld. Men takket være en iherdig og helhjertet innsats av våre gutter ble de snytt får både festen og tabelltoppen. HSVs seiersrekke på 6 kamper ble brutt i kveldens kamp som endte 0-0 og som vi avslutter med 7 spillere fra juniorstallen.

Del på Facebook

Kvik Halden 2 bestemmer seg før kampen å demme opp for HSV beryktede langpasninger og spissene skal gjøre det de kan for å hindre oppspillet fra hjemmelagets backrekke. Dette lykkes vi med og går rett i strupen på ett overrasket hjemmelag. Anført av en for dagen meget god Marius Slydal vinner vi mange dueller høyt i banen. Som i mange tidligere kamper er vi gode når vi lar kula gå og dette følger vi opp i kveldens kamp. Dagens første sjanse kommer ved Jørgen, han vinner ballen like innenfor HSVs banehalvdel og avanserer flott i feltet. Skuddet er dessverre ikke av samme kvalitet og det blir kun notert en halvsjanse. De første 20 preges av krig og tøft duellspill, med to lag som spiller vidt forskjellig fotball. HSV lemper opp på raske spisser mens Kvik ønsker spill langs bakken.

Etter 25 spilte minutter kommer omgangens største sjanse, vi sovner i midtforsvaret og HSV har klar bane mot årsdebutant Thomas Sandem. Heldigvis står ikke avslutningen her heller i stil til forarbeidet og skuddet går utenfor. Nå kommer HSV til flere farligheter i en periode men de får ikke ballen inn mellom stengene, de fleste av deres sjanser ble satt til side for mål. Vi derimot kommer på flere overganger men blir for lette til å finne veien helt inn i deres målgård. Etter 30 minutter blir Faton felt stygt bakfra og må 5 minutter senere forlate banen med en skade i kne. Dommeren var godt med i denne situasjonen og ett fortjent gult kort ble utdelt. Inn kommer Ole Jacob på kant mens Sebastian flyttes inn i midten og skal krige i lag med Drilon.

Byttet fører til en litt mer usikker variant av rekruttlaget, men etter hvert finner vi hverandre godt på midten og det jevner seg mer ut. Kviks unge mannskap kriger tappert og 0-0 står seg helt ut til pause. En god omgang av oss hvor vi ser HSV bli mer og mer frustrerte utover i omgangen. Det skal også nevnes at vi blir lette i enkelte situasjoner, men det er fortsatt ikke lov å løpe spilleren overende selv om han er noen kilo lettere.

HSV har bestemt seg i pausen for å trykke oss bakover i banen og lykkes til tider med det. Likevel holder vi stand og klarerer eller rydder elegant opp i bakre rekker. Thomas viser også sin rutine ved flere anledninger i feltet. Blant annet på cornere, som HSV fikk en del av er han solid og får ballen unna. Etter hvert som minuttene skrider frem bevarer vi roen og hjemmelagets frustrasjon brer seg ytterligere. Gutta gjør en helhjertet innsats som det står stor respekt av. Det er mange år og kilo forskjell på lagene men det kommer frem kun i de færreste dueller. Bør nevne at HSV byttet kant på siden til Niklas 2 ganger og det gir selvfølgelig en enorm selvtillit og dagens nest yngste spiller har all grunn til å være fornøyd. HSV kom rundt ett par ganger, men stort sett viste Niklas en ro som vanligvis er forunt mer rutinerte spillere.

Vi oppsummerer med at dette er en seier for Kvik, for HSV var klare for fest etter å ha skulle ha inntatt tabelltoppen. Vi avslutter kampen med 8 spillere som fortsatt holder junioralder og er meget fornøyde med innsatsen til dagens tropp. Riktignok hadde hjemmelaget de feteste sjansene men fortsatt har ingen lag vunnet noen kamper på flest sjanser. Gratulerer gutter, dette var herlig å se på.

Fakta
9. serierunde 4. divisjon
HSV – Kvik Halden FK 2, 0-0
Soon Arena 14. juni 2011

Tilskuere ca 50

Gule kort
2 til HSV

Startoppstilling (bytter i parentes)
Thomas Sandem – Niklas Kalmar, Josef Myhren Bouchleh, Jonas Becken, Jørgen LaCour Strand – Sebastian Eriksen, Drilon Turkaj, Faton Hoti (Ole Jacob Herft 30), Rasmus Bjærum (Fitor Quranolli 74) – Marius Ness Slydal og Ole Morten Unum (Carl Erik Skagen 66)

Les flere nyheter om rekruttlaget

Les hva HSV skriver om kampen

Tabell og resultater fra 4 divisjonTekst: Arild Skagen
Foto: Arild Skagen
Publisert: 14.06.2011
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge