Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Ny keeper på plass

Av Petter Jacobsen


Anders Korsnes fra Sprint-Jeløy er Kvik Haldens nye forsterkning på keeperplass. Dette på grunn av den prekære keepersituasjonen der reservekeeper Stian Brudalen er skadet på ubestemt tid.

Del på Facebook

Anders Korsnes har vært fast førstekeeper hos Sprint-Jeløy som ligger på 3. plass i 3. divisjon. Han skrev i kveld under en avtale som binder han til Kvik Halden ut 2012-sesongen. Årsaken er at reservekeeper Stian Brudalen er skadet, samtidig som Markus Havnes Løken er utleid til Borgen.
- Vi ønsker til en hver tid å ha tre keepere i stallen. Vi har en veldig god løsning for Markus som får mye spilletid i 3. divisjon og det er nettopp det han trenger for å ta kunne ta det neste steget. Derfor henter vi nå en keeper som fra neste år vil ha Stian sin rolle, sier sportssjef Nils Lexerød.

Avtale om utdanningskompensasjon
Sprint-Jeløy er selv i en prekær keepersituasjon og trener Gard H. Kristiansen uttalte blant annet til Moss Avis at ”…vi kan jo ikke bare slippe ham til Kvik Halden uten at vi har igjen et eneste alternativ.”
- Vi har investert ganske mye i Anders, og vi ønsker selvsagt ikke at det bare skal gå ut i løse luften, sa seniorleder Dag Sølberg til Moss Avis i forrige uke.
Likevel dreier det seg ikke om noen overgangssum når Korsnes nå kommer til Kvik Halden i følge Lexerød.
- Foreløpig har vi kun tegnet en amatørkontrakt med Anders. Det er for at prosessen skal gå så raskt som mulig. Men hvis Anders skriver under en proffkontrakt med oss i fremtiden har vi en avtale med Sprint-Jeløy for hvordan vi skal gjøre opp utdanningskompensasjonen som dem har krav på.

På benken mot Levanger
Det kan altså se ut til at Thomas Sandem, som gjorde comeback for Kvik Halden mot Byåsen, har entret stadiongresset for siste gang. Allerede på lørdag sitter Korsnes på benken når Kvik Halden tar i mot Levanger, klar til å ta opp kampen med Frode Larsen.
- Anders er en ung og lovende keeper og kan på mange måter minne om Frode. Han er god med beina, god en mot en, en god skuddstopper og til tross for at han ikke er noen ruvende stor keeper, er han atletisk, smidig og med god rekkevidde. En keeper med stort utviklingspotensiale, beskriver Nils Lexerød.

Kvik Halden FK ønsker Anders Korsnes velkommen til klubben!

Les flere nyheter om A-laget

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Simen Lunde
Publisert: 29.06.2011
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge