Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

”Gleden av å være til nytte”

Av Petter Jacobsen


Slik lyder Kynningsruds visjon, og det er ingen tvil om at bedriften er til nytte etter at Torkil Kynningsrud underskrev fornyelsen av en betydelig sponsoravtale med Kvik Halden FK i går ettermiddag!



For selv om ikke målet er opprykk til Adeccoligaen for a-laget denne sesongen, har Kynningsrud gjennom mange år bevist at de ikke er medgangssupportere. Bedriften har sponset Kvik så lenge Torkil Kynningsrud kan huske.

Hjerte for klubben og byen
- Vi har røtter i Halden, vi har hjerte for klubben og for byen og det er her vi vil bidra. Selv om målet for Kvik ikke er opprykk med a-laget i år så driver klubben et fantastisk og viktig ungdomsarbeid. Hvis vi ser visjonen vår, ”gleden av å være til nytte”, i et større perspektiv, må det være å få med idretten, sier Kynningsrud.

Betydelig avtale
Avtalen med Kynningsrud er betydelig og viktig for Kvik Halden FK. Den er med på å sikre et godt økonomisk grunnlag for satsing på egen spillerutvikling og for å opprettholde et godt a-lag.

Selv om Torkil Kynningsrud selv er utflyttet haldenser og bor i Moss, følger han godt med på idretten i Halden og liker utviklingen i Kvik.

Sunn satsing
- Kvik har vært amatører i forhold til sponsorarbeid tidligere, men sånn klubben har jobba i høst ved bevisst å ta kontakt og avtale uforpliktende møter er veldig bra. Det virker å være bedre struktur og bedre holdninger til sponsorene, sier han og liker filosofien om sunn klubbdrift foran hårete og utskeiende målsetninger.

- Det siste halvåret tegner veldig bra. Man bruker ikke penger på halvgode spisser, men satser hardt på egen u-avdeling.

Vi er veldig glad for å ha Kynningsrud med videre på laget og gleder oss til videre samarbeid!

Følg Kvik Halden på Facebook!



Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 19.02.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge