Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Barnefotballkoordinatoren er på plass!

Av Petter Jacobsen


Arild Veland Jacobsen, som nylig tok over treneransvaret for guttelaget, er klubbens nye barnefotballkoordinator.- Det er veldig fint for klubben at Arild takket ja, og at han kan hjelpe oss å skape en rød tråd gjennom treningsarbeidet i barnefotballen, sier daglig leder Anders Viken.

Retningslinjer
I høst ble det nedsatt et barnefotballutvalg som skulle lage retningslinjer og en plan for treningsarbeidet i barnefotballen (6-12 år). Det kom mange gode innspill fra utvalget, og en av oppgavene til klubbens nye barnefotballkoordinator blir å samle disse innspillene til et dokument. Et dokument som vil være en mal for treningsarbeidet i barnefotballen.

Samtidig vil Arild være en sparringspartner for trenerne i barnefotballen, gi input og tilbakemeldinger på hva som gjøres riktig og hva som kan gjøres bedre.

Ny erfaring
- Dette blir en helt ny erfaring for meg. Jeg har drevet mye med spillerutvikling for 13-17-åringer, men aldri i barnefotballen. Likevel har jeg jo såpass med erfaring og kompetanse, samtidig som jeg er utdanna pedagog, at jeg skal nok kunne ha noe å bidra med, sier Veland Jacobsen.

Spilte i Kvik på 80-tallet
Selv har Arild spilt fotball på de to øverste nivåene i Norge i 16 år. Ett av disse var i Kvik da haldenserne endte på 6. plass i 2. divisjon (det som nå heter Adeccoligaen) i 1982.

- Vi hadde et veldig bra fotballag og var en veldig fin gjeng husker jeg. Det var mange gode minner fra den tida. Blant annet husker jeg vi spilte treningskamp mot det engelske eliteserielaget Watford, forteller Arild som spilte sammen med kjente Kvik-navn som Roar Bjærum, Jan Erik ”Jannik” Olsen og Vidar Staal.

Etter sin aktive karriere har Arild sju års bakgrunn som spillerutvikler i NFF, og han har jobba som trener for 13-17 åringer på både krets- og regionsnivå. Han innehar også høyeste nasjonale trenerutdannelse (UEFA A-lisens).

Vi ønsker Arild velkommen til klubben!

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 27.02.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge