Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Uavgjort mot Trollhättan

Av Petter Jacobsen


Det så lenge ut til at Kvik Halden skulle klare å beseire svenskene fra Trollhättan i Østfoldhallen lørdag ettermiddag, men en sen svenske-scoring sørget for uavgjort 1-1 i treningskampen.Se høydepunktene på Kvik-TV:Trollhättan kom best i gang i oppgjøret, men det tok ikke lang tid før Kvik Halden overtok initiativet. 28 minutter ut i første omgang banket Martin Elvestad til fra 20 meter. Markkryperen fant veien inn i nettmaskene helt nede ved stolperota til 1-0 for Kvik Halden.

Trollhättan, som knapt hadde et skudd på mål i første omgang, byttet fem spillere i pausa og skapte sin første målsjanse etter 68 minutter da et frispark traff stolpen og ut. Ti minutter før slutt kom utligningen til 1-1 ved Hampus Ekström.

Et knallhardt skudd i tverrliggeren var det nærmeste Kvik Halden kom i sluttminuttene, og dermed endte kampen uavgjort.

- Nok engang en bra forsvarsmatch av oss. Vi slapp Trollhättan til få muligheter og egentlig så få muligheter at vi burde kunne vunnet denne kampen. Men vi skapte ikke nok framover, og sånn sett var det greit at det ble uavgjort. Vi fikk bekrefta at vi har mye å gå på når det gjelder samhandlingen på den siste tredjedelen, oppsummerte Kvik-trener Nils Lexerød som ikke ville være med på at det var en kjedelig fotballkamp til tross for få målsjanser.

- Jeg syns ikke det var en kjedelig kamp. Det var en tett og tøff match mellom to bra og godt organiserte lag på 2. divisjonsnivå.

Se bilder fra kampen her!

Fakta:

Kvik Halden – Trollhättan
Treningskamp
2. mars 2013 i Østfoldhallen

Resultat:
1-1 (1-0)

Sjansestatistikk:
6-3

Målscorere:
1-0 Martin Elvestad (28)
1-1 Hampus Ekström (80)

Gule kort:
Martin Elvestad, Kvik Halden
Gustaf Rådström og Jesper Thorsell, Trollhättan

Laget:
Joacim Heier – Josef Myhren Bouchleh, Dardan Mehmeti, Jonas Heli Hansen (Jakob Madsen Lund), Christian Halvorsen (Nicolai Johansen) – Almir Taletovic (Ole Jacob Herft), Agim Shabani, Martin Elvestad, Marcus Forsstrøm (Jonas Engebretsen) – Sebastian Eriksen – Dino Mulac.

Kampoppsett

Kjøp sesongkort nå!

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen

Publisert: 02.03.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge