Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Pengestøtte til barnefotballkoordinator

Av Petter Jacobsen


Sparebankstiftelsen støtter Kvik Halden FK med 70 000 kroner til ansettelsen av barnefotballkoordinator.Arild Jacobsen ble nylig ansatt som barnefotballkoordinator og Kvik Haldens satsing på barn og unge falt i god jord hos Sparebankstiftelsen.

- Vi får inn mange søknader til Sparebankstiftelsen. Et prioritert område for tildeling er barne- og ungdomsarbeid, og da følte vi dette var en meget god sak, sier Kjell Hagen, leder i Sparebankstiftelsen til Halden Arbeiderblad.

- Et meget viktig bidrag for oss. Dette er midler som gjør det mulig for oss å satse videre mot de målene vi har satt oss, sier Anders Viken, daglig leder i Kvik Halden FK.

Arild Jacobsens oppgave som barnefotballkoordinator blir å skape en rød tråd i barnefotball-arbeidet og veilede klubbens trenere i barnefotballen.

- Klubben har ansvar for å skolere trenere som er dyktige nok til å trene barn i den såkalte ”motoriske gullalder” på en riktig og fornuftig måte. Skolering av trenere blir derfor en av mine oppgaver, sier Jacobsen.

Følg Kvik Halden på Facebook!
Foto: Halden Arbeiderblad
Publisert: 13.03.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge