Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Jr: Tilbake med et smell

Av Sverre Løken


Bildet: Sondre Kirkeng Rørmyr entrer banen etter 55 minutter. 5-6 minutter senere scorer han 2-1 på et herlig langskudd fra ca 20 meter. Med venstre.

Juniorlaget spilte 2-2 (1-1) mot Moss i en treningskamp på Melløs lørdag formiddag. Lars Petter Ahlsen (str) og Sondre Kirkeng Rørmyr laget målene for Kvik. Sondre spilte forøvrig sin første kamp på 357 dager siden korsbåndskaden i fjor.


Det ble 2-2 på Melløs lørdag formiddag. I en kamp vi har full kontroll på den første drøye halvtimen. Kanskje kan vi si at vi presterte årsbeste i denne perioden?

Moro å se på var det da i alle fall. Mye bevegelse, både med og uten ball, skapte mange muligheter i denne perioden. Bare en god Mossekeeper hindret scoring de første 20 minuttene.
Mål får vi likevel midtveis. Niklas har blitt med opp i angrep og blir felt innenfor 16 meteren. Det føles svært fortjent når Lars Petter sikkert setter straffen i mål.

Mot slutten av omgangen gir vi litt av initiativet fra oss. Moss kommer litt nærmere muligheter, og etter drøye 40 minutter får en Mossespiller vende opp litt for lett på 14-15 meter og får altfor god tid til å sikte. Skuddet som kommer er godt plassert til 1-1.

1-1 til pause var vel i underkant?

Andre omgang blir jevnere. Moss tvinger oss til flere upresise pasninger. Vi gjør kanskje også noen ukloke taktiske valg og mister ballen litt unødvendig noen ganger av den grunn.

Vi får brukt hele troppen i løpet av kampen, det gir god trening og utvikling for hver enkelt.

Spesielt moro var det å se Sondre Kirkeng Rørmyr på banen igjen. 24. mars i fjor ødela han korsbåndet i en treningskamp, og det var et etterlengtet comeback i dag – etter nesten ett år på sidelinjen.
Og hvilket comeback det ble: ikke bare scoret han et flott mål med venstrebenet, men han var et stadig uromoment for Mosseforsvaret. Bra, Sondre!

Nå gleder vi oss alle til fortsettelsen, for hele laget også. Når spillet sitter som de første 35 en hel kamp, blir vi vanskelige å slå.

Men mange treningsøkter og tålmodig arbeid må legges ned før det – både for utespillerne og de to meget gode keeperne vi har. Godt å vite for klubben at vi har god ettervekst.


Kampfakta:
Melløs stadion kunstgress
Moss FK jr - Kvik HFK jr 2-2 (1-1)

23. min 0-1, Kvik, Lars Petter Ahlsen (str)
42. min 1-1, Moss
62. min 1-2, Kvik, Sondre Kirkeng Rørmyr
74. min 2-2, Moss

ca 35 tilskuere

Kviks lag:

Eirik Havnes Løken (78. min: Enis Jasharaj)
Erjon Shkodrani(82. min: Ardit Emini)
Petter Kjelvik
Niklas Kalmar (k) (55. min: Artin Awihangi)
Tomas Rosseland Hansen
Lars Petter Ahlsen (k fra 55. min)
Halvor Haugen
Arber Shkodrani
Peter Bjørkheim (70. min: Stian Andersen)
Mikkel Engebretsen
Abdirahaman Elmi (55. min: Sondre Kirkeng Rørmyr)

Noen bilder


Tekst: Sverre Løken
Foto: Sverre Løken
Publisert: 16.03.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge