Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Stor fremgang tross tap

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden tapte 1-2 i lørdagens treningskamp borte mot Frigg, men Kvik-trener Nils Lexerød var likevel godt fornøyd etter at laget hans viste stor fremgang i det offensive spillet.- I en positiv andre omgang var det mye fin utvikling i angrepsspillet. Vi så igjen mye av det vi har jobbet med på trening, og det var kanskje den beste omgangen vi har gjort rent angrepsmessig så langt i år, mente Nils Lexerød.

Men til tross for en god andre omgang, klarte ikke Kvik Halden å unngå tap mot Frigg. For hjemmelaget scoret to mot gjestenes ene i første omgang. Stig Haddal ga Frigg ledelsen etter bare seks minutter, før Martin Elvestad utlignet etter 18 minutter. Matchvinner ble Christoffer Kringberg, som satte inn 2-1-scoringen etter en halvtimes spill.

- Det er ikke sånn at vi ikke bryr oss om vi vinner eller taper. Vi vil selvsagt vinne selv om det bare var en treningskamp i dag. Men det viktigste i denne perioden er at vi blir bedre fra uke til uke. Det er mange spillere som er i god utvikling, og som er i god form. Det gjør meg trygg på at vi skal bli gode i løpet av sesongen, sier Kvik-treneren.

Neste og siste treningskamp før seriestart borte mot Birkebeineren lørdag 13. april, er hjemme mot Pors Grenland på Strupe lørdag 6. april kl. 15:00.

Fakta:

Frigg - Kvik Halden
Treningskamp
23. mars 2013 på Ferd stadion

Resultat:
2-1 (2-1)

Målscorere:
1-0 Stig Haddal (6)
1-1 Martin Elvestad (18)
2-1 Christoffer Kringberg (28)

Laget:
Joacim Heier – Josef Myhren Bouchleh, Dardan Mehmeti, Jakob Madsen Lund, Christian Halvorsen (Nicolai Johansen, 45. min) – Drilon Turkaj (Almir Taletovic, 60. min), Harold Mufoncol, Martin Elvestad, Jonas Engebretsen (Ole Jacob Herft, 80. min) – Sebastian Eriksen – Marcus Forsstrøm.

Kampoppsett

Kjøp sesongkort nå!

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen

Publisert: 23.03.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge