Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Birkebeineren - Kvik Halden

Av Petter Jacobsen


På lørdag er det endelig seriestart i Oddsenligaen! Kvik Haldens utvalgte møter gamle kjente når Ørjan Christiansens Birkebeineren er verter på Årbogen kunstgress lørdag kl. 16:00!Få med deg Birkebeineren - Kvik Halden, lørdag 13. april kl. 16:00 på Årbogen kunstgress!

Sjelden har det knyttet seg så stor spenning til en serieåpning for Kvik Halden som denne sesongen. Nils Lexerød har overtatt som a-lagstrener, og mange av spillerne i den 20 manns store troppen, som består av over 50 prosent haldensere, vil spille sine aller første obligatoriske a-lagsminutter.

Spenningen blir ikke mindre av at det er eks Kvik-trener Ørjan Christiansen som leder Birkebeineren og at hans tropp inneholder tidligere Kvik-spillere som Fredrik Allertsen og haldenseren Jonas Faraasen Olsen.

Ørjan Christiansen og Nils Lexerød var frokostgjester i Radio Prime Halden på torsdag. Hør sendingen her!

Gleder seg
Lexerød er klar for at det endelig skal deles ut poeng igjen etter en lang og kald vinter.

- Ja, nå gleder vi oss til å komme i gang. Vi har hatt fin utvikling i vinter både på enkeltspillere og laget, og kommet lenger på en del områder enn det jeg forventet når vi startet forberedelsene, sier Kvik-treneren.

Forbereder seg på vanlig måte
Men til tross for at det er seriekamp på lørdag forbereder både han og laget seg på samme måte som til hvilken som helst kamp.

- Vi gjør det samme som foran enhver kamp, og jobber hele tiden med å utvikle både forsvars- og angrepsspillet vårt. Kampen mot Pors viste at vi har bra entusiasme og trøkk i spillet når vi er på vårt beste. Denne innstillingen må vi ta med oss inn i kampen på lørdag. Målet vårt er å utvikle et spill som gjør at vi klarer å kontrollere kampene. Det klarte vi ikke hele kampen mot Pors. Så gjenstår det å se om vi klarer det mot Birkebeineren.

Må klare seg uten nøkkelspillere
Kvik-treneren har 17 mann tilgjengelig til kampen, men Dino Mulac, Fabian Andersen og Drin Shasivari må nøye seg med å se seriestarten fra sidelinja.

- Dino blir nok borte et par uker til, mens de to sistnevnte er i fotballtrening igjen, men denne kampen kommer for tidlig. De trenger noe mer opptrening først.

Dermed er det bare å oppfordre haldenserne til å ta turen til Årbogen kunstgress ved Krogstadelva! Vi gleder oss!


Få med deg Birkebeineren - Kvik Halden, lørdag 13. april kl. 16:00 på Årbogen kunstgress!

Kampoppsett

Kjøp sesongkort nå!

Følg Kvik Halden på Facebook!Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 11.04.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge