Hovedsponsor

Berg Sparebank

Gullsponsor

Halden SpareBank1

Spenst

Kynningsrud

Jensen & Scheele Bil

Cato Ringstad

Halden Arbeiderblad

Umbro

Sølvsponsor

Thon

Haby

BDO

Bronsesponsor

Leif Grimsrud

Odin Media

Radio Prime

Skilt & Fasadehjelpen

Øvrige samarbeidspartnere

Før kampen: Kvik Halden – Vålerenga 2

Av Petter Jacobsen


Kvik Halden har fått en god start på sesongen i Oddsenligaen. Mandag kveld er Vålerenga 2, som har fått en enda bedre start, motstander på Halden stadion. Kampstart er kl. 18:00!Få med deg Kvik Halden – Vålerenga 2, mandag 13. mai kl. 18:00 på Halden stadion!

Vålerenga 2 har beseiret både Træff (5-2), Birkebeineren (3-1), Skarbøvik (2-1) og Drøbak/Frogn (4-2) i sesonginnledningen og har fortsatt til gode å avgi poeng. Selv om A-laget sliter i Tippeligaen har Vålerenga et vell av talentfulle fotballspillere.

I tillegg til å kjempe i toppen av Oddsenligaen, gjøre både junior- og guttelaget det bra i Interkrets. På Halden stadion i morgen er også kjente spillere som Lars Hirschfeld, Simon Larsen, Jan Gunnar Solli, Kristofer Hæstad, Torgeir Børven, Chuma Anene og Aaron Samuel spilleberettiget da alle startet på benken da Vålerenga tapte 1-0 for Haugesund søndag.

Kvik Halden har langt i fra den samme bredden i stallen, men har imponerende resultater å vise til den siste tida. Etter å ha tapt 2-0 borte mot Birkebeineren i serieåpninga, har det blitt seier mot Drøbak/Frogn (2-0), seier mot Sarpsborg 08 i Cupen (1-0) og seier mot Kjelsås (2-1). Det er en gjeng Kvikegutter med selvtillit som tar i mot Vålerenga-rekruttene mandag kveld!

Gjør oss en tjeneste og inviter dine Facebook-venner på kampen!

Få med deg Kvik Halden – Vålerenga 2, mandag 13. mai kl. 18:00 på Halden stadion!

Kampoppsett
Tabell

Følg Kvik Halden på Facebook!
Tekst: Petter Jacobsen
Foto: Petter Jacobsen
Publisert: 12.05.2013
 Neste A-kamp >   
Kampoppsett/tabell

Billetter/sesongkort
 
 Øvrige kamper >   
Rekrutt:
Junior:

Strupe direkte

Strupe akkurat nå

Overvåking levert av:
GDX

Banestatus: Åpent

Kvik-TV

billig nike free run billig nike free run sko nike free run billig billig nike free billig nike free run dame kjøp nike free run billig billig nike free run norge